Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No cóż, to smacznego, ja nie jadam wieprzowiny bo świnie są obmierzłe. Co tam słychać? Dalej się tylko przechwalasz czy coś w końcu osiągnąłeś :E

Edytowane przez johny11
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, johny11 napisał(a):

No cóż, to smacznego, ja nie jadam wieprzowiny bo świnie są obmierzłe. Co tam słychać? Dalej się tylko przechwalasz czy coś w końcu osiągnąłeś :E

Tym razem mam się czym pochwalić! :E

Dobra praca (kolejny awans to już partner kancelarii :P), wybudowałem duży dom w 2022 roku, właśnie ogarnąłem nowe auto i mam dziecko w drodze. Tak w skrócie :)

A u Ciebie? :)

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, skunRace napisał(a):

Tymczasem Czesiek co kończy robotę o 15 w piątek 29 listopada, gasi światło i zamyka forum jak to było zawsze podczas ciszy wyborczej:

Ważne, że orkiestra zagra/zagrała do końca :D.

Opublikowano
7 godzin temu, Mar_s napisał(a):

No to mała podpowiedź, oglądałem na żywo jak Boniek wsadził 3 gole Belgii na Mundialu w Hiszpanii.  ;) 

Czekam na innych geriatryków.  :P

Byłem razem z mamą pod bramą Stoczni Gdańskiej jak podpisywano porozumienia sierpniowe. Co prawda jeszcze w brzuchu, ale wyklułem się miesiąc później :P

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, RyszardGTS napisał(a):

@Atomowa Sprawiedliwość Chyba piętnastego wysłałem ci PMkę, miałeś info na maila? (maila połączonego z kontem, no chyba że tego adresu e-mail już nie używasz)

Takie pytanko bo sporo osób wysyła PMki i nawet jak forum padnie to w mailach jest info gdzie się przenieśliśmy czyli forum ith.

tak, na szczęście na mailu widać treść wiadomości, ale o przenosinach na INHI widziałeś wcześniej już od Ędera.

Godzinę temu, Jinx napisał(a):

Byłem razem z mamą pod bramą Stoczni Gdańskiej jak podpisywano porozumienia sierpniowe. Co prawda jeszcze w brzuchu, ale wyklułem się miesiąc później :P

Dziwmne, ja mam cały czas czynaście lat.

Opublikowano
1 godzinę temu, Jinx napisał(a):

Z taką kartą opozycyjną to musisz mieć na imię Lechu...albo Bolek! ;D 

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Tym razem mam się czym pochwalić! :E

Dobra praca (kolejny awans to już partner kancelarii :P), wybudowałem duży dom w 2022 roku, właśnie ogarnąłem nowe auto i mam dziecko w drodze. Tak w skrócie :)

A u Ciebie? :)

Raczej o sprawach prywatnych nie opowiadam w internecie od jakiegoś czasu, ale ogólnie nie najgorzej od moich czasów na labie skończyłem studia a później rozwój zawodowy. Obecnie działam w wyspecjalizowanej wąskiej branży okołobudowlanej i jestem project manager na kontrakcie zagraniczym :)

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, johny11 napisał(a):

Raczej o sprawach prywatnych nie opowiadam w internecie od jakiegoś czasu, ale ogólnie nie najgorzej od moich czasów na labie skończyłem studia a później rozwój zawodowy. Obecnie działam w wyspecjalizowanej wąskiej branży okołobudowlanej i jestem project manager na kontrakcie zagraniczym :)

W skrócie - odklepuję biedę jak Najman walkę u niemieckiego Pana.

Opublikowano
6 godzin temu, Plati napisał(a):

Co 3 dni to i tak rzadko jak na obecne czasy. Większość ludzi ładuje codziennie i jeszcze producenci każą się cieszyć z takiego rozwiązania.

PS: Też jestem z PCLaba, taki sam nick :)

Kupiony był specjalnie pod kierowanie dronem, ale chyba wtedy trzeba będzie go ładować co 10 minut :D

Opublikowano

@Plati :witojcie2: Witaj stary wygo :piwko: 

@johny11 Oooo legenda offu politycznego :szatanek: :piwko: 

@r@dek I kolejny stary wyga :jupi: :piwko:

3 godziny temu, Atomowa Sprawiedliwość napisał(a):

tak, na szczęście na mailu widać treść wiadomości (...)

To super. Sporo ludzi wysyła info o tym że forum będzie zamknięte, kto będzie chciał przyjść na ITH to dowie się w mailu. Przykładowo wysłałem (i pewnie nie tylko ja) info do leeloo... czekam na niego i jego sprośne wstawki :E