ODIN85 3 502 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 16 minut temu, Isharoth napisał: Dopóki nie będzie banów i ostrzeżeń za jakieś głupoty, to chyba nie ma się o co martwić. Pamiętam że na labie dostałem kiedyś karne punkciki za to że przy cytowaniu czyjegoś posta nie zauważyłem że znajdowało się tam przekleństwo. Tak, dostałem osta za czyjeś przekleństwo. Za cytowanie posta nad też tu dają?
Pitt_34 326 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, prystek napisał: szok z czym - przyszliscie na inne forum nie pasuje to wypad- w czym problem Wypad ? a kim Ty jesteś żeby w ten sposób do mnie pisać ? Odpowiedziałem Ci grzecznie na Twój post a Ty jak cham widzę się zachowujesz, czyli z kulturą i zachowaniem masz tyle wspólnego co nic.
ODIN85 3 502 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, prystek napisał: daj kontakt do henpa bo szukam - chyba ze masz to powiedz niech przyjdzie tu Już od lat nie odpisuje na smsy. azgan pewnie ma z nim kontakt.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) 10 minut temu, prystek napisał: co ty taki offensywny odrazu jestes przyszedles to sie zachowuj a ni eodrazu z ryjem to nie lol to porzadna firma Nie jestem offensywny, a asertywny. To różnica. Po prostu nie jestem jeszcze przyzwyczajony do Waszych standardów takiego traktowania, jako dorosły facet, przez jakiegoś "smerfa" ze statem MOD, który byki wali, znaków interpunkcyjnych nie używa i zachowuje się, jak gimbol. To, że jestem tu nowy (choć wcale nie, bo na forach ze 25 lat), nie znaczy, że lokalne młodziaki mogą nam na garba wskakiwać, bo są "u siebie". Do Administracji raczej postuluję, o celniejsze nadawania MODa. Powinien mieć klasę i odrobinę kultury - nie tylko etykietę MOD. Edytowane 30 Października 2024 przez JeRRyF3D
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Przed chwilą, Pitt_34 napisał: Wypad ? a kim Ty jesteś żeby w ten sposób do mnie pisać ? Odpowiedziałem Ci grzecznie na Twój post a Ty jak cham widzę się zachowujesz, czyli z kulturą i zachowaniem masz tyle wspólnego co nic. dłuższym niz ty użytkownikiem tego forum ktory zna moderatorow xd - nie napisalem "wypad do ciebie " tylko ogolnie Przed chwilą, ODIN85 napisał: Już od lat nie odpisuje na smsy. azgan pewnie ma z nim kontakt. kurde myslalem ze masz kontak a zyje wogole ?
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Widzę LABowcy, że ciężka przeprawa przed nami. ;) Narzekaliśmy na LABa? Cudze chwalicie, swego nie znacie...
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, prystek napisał: dłuższym niz ty użytkownikiem tego forum ktory zna moderatorow xd - nie napisalem "wypad do ciebie " tylko ogolnie kurde myslalem ze masz kontak a zyje wogole ? @azganmasz kontakt do henpepa - szukam jakby co podeslij na priv moga byc socjale tylko nie twarzo ksiazka bo nie mam
Pitt_34 326 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, prystek napisał: dłuższym niz ty użytkownikiem tego forum Z tym nie do końca się zgodzę. ale mimo to nie zmienia to faktu, że powinieneś przeczytać parę postów w/w admina i jakoś rozsądnie odpowiedzieć.
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Przed chwilą, JeRRyF3D napisał: Widzę LABowcy, że ciężka przeprawa przed nami. ;) Narzekaliśmy na LABa? Cudze chwalicie, swego nie znacie... ja wiem o co ci chodzi dlatego potraktuj moje slowa jako ironie ale zobaczycie jak tu fajnie i co moze mod
azgan 1 130 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 2 minuty temu, ODIN85 napisał: Już od lat nie odpisuje na smsy. azgan pewnie ma z nim kontakt. Nie też już nie mam. Miał problemy i przestał się odzywać
Pitt_34 326 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) @prystek miejmy nadzieję, że będzie jak piszesz. Edytowane 30 Października 2024 przez Pitt_34
ODIN85 3 502 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 To lipa:-( Przed chwilą, azgan napisał: Nie też już nie mam. Miał problemy i przestał się odzywać .
azgan 1 130 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, prystek napisał: @azganmasz kontakt do henpepa - szukam jakby co podeslij na priv moga byc socjale tylko nie twarzo ksiazka bo nie mam Nie mogę udostępniać ale wiem że coś się tam złego u niego działo i przestał się udzielać 1
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, ODIN85 napisał: To lipa:-( . no lipa troche 1 minutę temu, Pitt_34 napisał: @prystek miejmy nadzieję, że będzie jak piszesz. tu trzeba zacza modow wychowywac tylko z rozasdkiem bo zle sie skonczy - ostrzegam ostroznie xd
azgan 1 130 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 5 minut temu, prystek napisał: kurde myslalem ze masz kontak a zyje wogole ? Też chciałbym to wiedzieć
Dziarson 311 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 5 minut temu, JeRRyF3D napisał: Nie jestem offensywny, a asertywny. To różnica. Po prostu nie jestem jeszcze przyzwyczajony do Waszych standardów takiego traktowania, jako dorosły facet, przez jakiegoś "smerfa" ze statem MOD, który byki wali, znaków interpunkcyjnych nie używa i zachowuje się, jak gimbol. To, że jestem tu nowy (choć wcale nie, bo na forach ze 25 lat), nie znaczy, że lokalne młodziaki mogą nam na garba wskakiwać, bo są "u siebie". Do Administracji raczej postuluję, o celniejsze nadawania MODa. Powinien mieć klasę i odrobinę kultury - nie tylko etykietę MOD. Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. 1
Zas 289 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) 58 minut temu, RTX2137 napisał: Tonący brzytwy się chwyta, liczył na rozkręcenie forum zerowym kosztem, ale jednak zaszłości przeważyły. Oktaba liczył? No raczej wątpię. (Ech, brakuje starego szczerbola...) Edytowane 30 Października 2024 przez Zas
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 2 minuty temu, azgan napisał: Nie mogę udostępniać ale wiem że coś się tam złego u niego działo i przestał się udzielać ok dzieki 2 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. mowilem @Pitt_34tu nie ma miekkiej gry z modami xd
Pitt_34 326 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 3 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata Całkiem co innego prezentujesz jak na ten wiek, przykre ale prawdziwe. 1
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 @ODIN85a co tam u ciebie jak widze zyjesz i trolujesz dalej xd
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 2 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. No to niech Cię dusi. Czyli wyskakiwałeś z pipki "koluniu", jak ja... kończyłem szkołę. Kończę z Tobą dyskusję. Na LABie miałbyś już wakacje dawno za takie odzywki.
azgan 1 130 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, Zas napisał: Oktaba liczył? No raczej wątpię. (Ech, brakuje starego szczerbola...) Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl
ODIN85 3 502 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, prystek napisał: @ODIN85a co tam u ciebie jak widze zyjesz i trolujesz dalej xd Po staremu ale 40kg schudłem 1 minutę temu, azgan napisał: Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl A na KŚ dalej brak artykułu na ten temat.
prystek 124 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 1 minutę temu, azgan napisał: Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl dlatego pure to syf - odin cos wie bo tam troluje od lat xd
Rekomendowane odpowiedzi