Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Michaelred · Opublikowano
Nie było by takiej ankiety bez wpadki. Napisałeś o Onecie to odpowiadam jakby to było w ich przypadku. Onet nigdy przychylny Konfie nie był. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Czyli dopiero jakbyś sam stwierdził, że Konfa/Mentzen zaliczyli jakąś wpadkę, to byś uwierzył, a tak to byś uznał, że ankieta jest nic nie warta i ustawiona? -
Przez bleidd · Opublikowano
Ja właśnie chyba muszę przestać myśleć cyferkami bo póki co daleko mnie to nie zaprowadziło Poprzednie telefony: Zenfone 5Z bo w ówczesnym budżecie jaki miałem (~2k) tylko ten telefon oferował topowego wówczas Snapdragona, 6 GB RAM i ultraszeroki obiektyw. No i kupiłem i softwarowo to było guano a ten ultraszeroki był tak słaby, że mimo że był to i tak był nieużywalny. Potem Mi 9T Pro bo jako jedyny w tym budżecie (~2k) miał trio aparatów, topowego Snapa i OLED. I znowu, softwarowe guano, brak OIS. Obecnie OnePlus 8 Pro bo 12 GB RAM, bo topowy Snap, bo OIS w aparacie, bo całkiem fajne matryce - 1/1.4", 1/2". No fajnie ale teleobiektyw to guano, ultraszeroki niby na fajnej matrycy a potrafi zrobić zdjęcie totalnie pozbawione detali mimo w miarę korzystnych warunków a ColorOS to porażka. Stąd coraz poważniejsza myśl czy nie postawić na coś skromniejszego hardware'owo ale coś co po prostu działa i nie ma ewidentnych braków/wad. -
Przez voltq · Opublikowano
Trzaskowski juz wygrał wybory prezydencie , Pis wystawi śmiesznego kandydata , Hołownia i Mentzen nie maja szans z Trzaskowskim , reszta nie ma podjazdu -
Przez robbo2k · Opublikowano
650W? bez żartów. zasilanie tylko 8PIN czyli karta w okolice 200W
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi