-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Sam mimo, że plana miałem na upgrade w następnym roku to dzisiaj od rana chodziłem nabuzowany jakbym jakąś kreskę wciągnął Mało brakowało i bym kupił w zasadzie. Ale jak tak patrzyłem na kompa i zadawałem sobie pytania typu: Chce mi się to rozbebeszać wszystko? Trzeba będzie znaleźć nowe wypasione AIO z cichą pumpką i regulacją obrotów. Ram pasowało by już 64GB, i co tutaj najlepiej zatrybi? Nową windę trzeba będzie stawiać Przydałoby się nowy nvme z 4TB od razu przecież Płyta wstępnie mi pasuję ten Asrock x870E Nova, ale są zawsze w głowie ale co do nowości i wszystko wyjdzie w praniu. Końcowo nie chce mi się na szybko wszystkiego kompletować i składać, szczególnie, że nie obserwuję na bieżąco hardware. A jak zrobię to ma być na kolejne 4-5lat -
Przez Zachy · Opublikowano
Dzień dobry, Przemyslaw, spakowaliśmy Twoje zamówienie i czekamy, aż odbierze je od nas kurier inPost. Fakturę znajdziesz w podsumowaniu poniżej. Pozdrawiamy — x-kom Komputronik nadal czeka na weryfikacje. -
Przez mati.m92 · Opublikowano
Mam w Komputroniku już do odbioru. Eeh, ale dopiero jutro podjadę po pracy. -
Przez Camis · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/plan-pokojowy-donalda-trumpa-w-sprawie-ukrainie-wyciekly-szczegoly/plbtqed
-
-
Aktywni użytkownicy