Może jak będzie miejsca brakować to coś jeszcze dołożę, ale według specyfikacji wszystkie dyski działają niezależnie od siebie.
No co
Jeśli mogę spytać jakie dokładnie masz komponenty oraz jaka obudowa? Biały zestaw jakoś się tak komponuje moim zdaniem
Planuję RTX 4090 sprzedać ale nie teraz, kiedy zastanawiasz się czy kupić za 6 tysi ale wtedy, kiedy wszyscy będą sprzedawać i karty będą latać po 3,5-4 tys. (czyli za 2 miesiące).
To nawet nie trzeba odkładać, tylko wyjąć z tego co już odłożone.
Ale co ciekawe, Holendrów posiadających kompa równie mocnego jak mój to znam dwóch, resztę, mimo że stać to granie/rozrywka na kompie jest może na 5,6 miejscu, wydawanie 2k+ euro na pojedynczy podzespół do PC traktują jako głupotę, młode chłopaki, póki żyją z rodzicami, korzystają z życia w inny sposób, tu standardem poza autem, jest motocykl szosowy, do tego jakiś cross, dron za 3k+ euro wyjmowany z pudełka do polatania może ze 3,4 razy w roku, wycieczki w ekipie do egzotycznych krajów, a na co dzień konsola.
30-40 latkowie jako hobby traktują jakieś fajne autko, tuningi, super wyposażony warsztat i jakieś majsterkowanie, często stolarka, reszta czasu z rodziną, wakacje wyjazdy.
Panowie po 50 to praktycznie jakieś amerykańskie oldtimery, campery i podróże
Ten link właśnie dałem.
U mnie częściej pracuje karta Intela 🙂
Wywaliłem całkowicie apke Killera. Net bez niej działa u mnie lepiej.
Karta Intela ma trochę lepsze transfery od Realtek. Takie mam przynajmniej wrażenie, bo dokladnych pomiarów nie robiłem.
Na Realteka w sumie nie miałem co narzekać. Działa teraz w kompie żony, gdzie jest procesor AMD.
Rekomendowane odpowiedzi