Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, samsung70 napisał(a): poważnie pytam nigdy nie miałem z tym styczności Ale ja bardzo powaznie odpowiadam, efekt WOW na oledzie jest 10x lepszy niz RTX 5090 i RT 1
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Czym monitorujecie dostępność kart w sklepach? Macie jakąś apkę? Ręcznie?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): poważnie pytam nigdy nie miałem z tym styczności ja rowniez, Wiesz co zróbmy tak - Ty kup, potestuj, a potem powiedz mi czy warto
Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia https://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-video-super-resolution-gets-a-new-ai-model-which-needs-less-gpu-power
kamilos69 316 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 10 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ten pierwszy jedzie na matrycy LG, drugi Samsunga. Którego byś nie wybrał i tak będzie kisiel w majtach
lukadd 2 913 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom znowu przesunął wysyłkę. Teraz twierdzą, że mają mieć dostawę w środę. Coraz weselej się robi. W środę napiszą, że statek z dostawą zatonął i następny za miesiąc. 1
Zachy 586 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Czy ktos dostal potwierdzenie wysylki z @x-kom jakiegokolwiek 5090 albo 5080?
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie wysyłają maila. Dostałem info telefonicznie. Kolega przez WhatsApp to samo. Może dlatego morelaki nie prowadzili sprzedaży 5090 bo niczego fizycznie nie posiadali na stanie...
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom znowu przesunął wysyłkę. Teraz twierdzą, że mają mieć dostawę w środę. Coraz weselej się robi. Mówiłem...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, kamilos69 napisał(a): Którego byś nie wybrał i tak będzie kisiel w majtach No właśnie oglądam wszystkie te filmy porównawcze na YT... i ja po prostu tego nie widzę. Co robi tutaj to całe wielkie WOW? 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Mówiłem... Zaczyna się X-files Ktokolwiek widziol, ktokolwiek wie 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): No właśnie oglądam wszystkie te filmy porównawcze na YT... i ja po prostu tego nie widzę. Co robi tutaj to całe wielkie WOW? Hahaha żartujesz prawda ? Powiedz ze żartujesz pisząc ze oglądasz filmiki na YT i nie rozumiesz czym się ludzie podniecają 5
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 54 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Zauważyłem. Trochę zabawne, ale i trochę głupie jest jechanie po kimś, bo nie ma kasy na nowy monitor. Udało mi się zabezpieczyć ograniczone środki na 5080 (jak widać za małe, dlatego czekam na 5070Ti). Też tego nie rozumiem, ludzie różne potrzeby i priorytety mają. A sama chec czucia sie lepszym od innych to ludziom od zawsze towarzyszy.
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): No właśnie oglądam wszystkie te filmy porównawcze na YT... i ja po prostu tego nie widzę. Co robi tutaj to całe wielkie WOW? Tego na yt ani w sklepie nie zobaczysz. Magia zaczyna się w nocy.
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 23 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom znowu przesunął wysyłkę. Teraz twierdzą, że mają mieć dostawę w środę. Coraz weselej się robi. 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Hahaha żartujesz prawda ? Powiedz ze żartujesz pisząc ze oglądasz filmiki na YT i nie rozumiesz czym się ludzie podniecają A dlaczego mam żartować? Z pewnością jest ładniej, szybsze czasy reakcji itd. ale gdzie tu game changer? 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Tego na yt ani w sklepie nie zobaczysz. Magia zaczyna się w nocy. W nocy to ja śpię.
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Tego na yt ani w sklepie nie zobaczysz. Magia zaczyna się w nocy. I w sklepie zobaczysz, demka dają dużo. Ale racja na youtube to sobie można obejrzeć ale poradnik jak lepiankę zbudować
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): ... ale gdzie tu game changer? Jak zobaczysz na własne ślepia to zrozumiesz.
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): A dlaczego mam żartować? Z pewnością jest ładniej, szybsze czasy reakcji itd. ale gdzie tu game changer? Kontrast,na wielu grach robi gigantyczna robotę no i hdr ładnego kopa daje
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Jak zobaczysz na własne ślepia to zrozumiesz. Możliwe. Wydaje mi się jednak, że to bardziej z kategorii "nice to have" niż "must have".
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): I w sklepie zobaczysz, demka dają dużo. Ale racja na youtube to sobie można obejrzeć ale poradnik jak lepiankę zbudować Tu bardziej chodzi o warunki oświetleniowe, w sklepie to można najwyżej cenę porównać i dotknąć. Jakość obrazu to... lepiej przemilczę
Vulc 2 191 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) "Magia zaczyna się w nocy". Przez chwilę nie wiedziałem czy trafiłem do właściwego wątku. 😆 Tak, równie dobrze można sprezentować sobie monitorek, ale to może nich ktoś we właściwym wątku o to pyta. Tutaj niech ma miejsce sensowna dyskusja - spamowanie memami i pocisk po Nvidii. 🤭 Edytowane 31 Stycznia przez Vulc 2
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Możliwe. Wydaje mi się jednak, że to bardziej z kategorii "nice to have" niż "must have". No właśnie nie, jestem naprawdę w szoku jak mało ludzi docenia dobra jakość obrazu. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Możliwe. Wydaje mi się jednak, że to bardziej z kategorii "nice to have" niż "must have". Od OLEDa nie ma odwrotu. Też tak kiedyś myślałem, ale jak już kupisz, nie będziesz się zastanawiać jaki kolejny wyświetlacz brać. 4
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Do grzechu mnie namawiacie. Będę musiał swoje kolekcje DVD przez Was posprzedawać...
Rekomendowane odpowiedzi