Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, kendo999 napisał(a):

Niektórzy  srają w gacie  ze  szczęścia ,  że  dostawa już dotarła   ,   i kupi padake  za 15 kafli   ,  faza maniakalno depresyjna   do lekarza.

kto kupil za +15k ten kupil.

@kendo999 ja tam sie ciesze jak dziecko ze swojego MSI GTX 1060 6GB Gaming+ :D

Opublikowano

widze ze popyt juz powoli hamuje. skoro 5070TI wisi za 1.05-1.1k euro i jeszcze sie nie wyprzedal :D W sumie od tej premiery kto chcial to na gieldzie mogl spokojnie wyciagnac 10-20% na bezpiecznych spolkach (USA) wiec chyba juz wiadomo czemu X-Kom kazal czekac naiwniakom co zaplacili i czekali xD

Opublikowano
W dniu 26.02.2025 o 15:16, Reddzik napisał(a):

Przepraszam, że częściowo nie na temat, ale dotyczy pewnego sklepu na X. Jako, że zamówiłem płytę gł, miała być dziś. Dostałem sms, że wyślą jutro. Chciałem się dopytać znawców, którzy mają już obcykane te wszelkie smsy, emaile, telefony i znają te hasła od podszewki.

Moje pytanie brzmi co oznacza sms o treści "wyślemy jutro"?

A) wyślemy

B) może

C) czekaj

D) ..... wpisz samodzielnie

Wychodzi na to, że odpowiedzią jest C, bo nadal cisza, appka paczkomatu też pusta. Prawdopodobnie wszystko będzie leżeć przez weekend, ja to zawsze mam pecha, na szczęście mogę zrobić zwrot.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Reddzik napisał(a):

Wychodzi na to, że odpowiedzią jest C, bo nadal cisza, appka paczkomatu też pusta. Prawdopodobnie wszystko będzie leżeć przez weekend, ja to zawsze mam pecha, na szczęście mogę zrobić zwrot.

Ogarnij kuwete i jakies relanium, dopiero 17, paczki to tam do wieczora sie tworzy i jedzie transport. Czy Ty myslisz, ze w ich przypadku dziala to jak normalny klient i podjezdza 1 busik na wpol pelny, zeby 5 paczek zabrac o 14? Juz nie raz mialem paczki przygotowane/nadane o 21-22.

Edytowane przez ryba
  • Haha 1
  • Upvote 2