Oj jak ja lubie te powielane bzdury, mialem 5070 i gralem tak samo we wszystko jak dotad na karcie z 16gb vram, biadolenie o maly vram jest co gen, a pozniej sie okazuje, ze to jednak karta juz nie ma wydajnosci i trzeba ciac detale, a co za tym idzie zmniejsza sie zapotrzebowanie na vram
Dokladnie Zwsze sie znajdzie jakis rodzynek co polozy jakakolwiek karte, argument powtarzany bez konca jakby kazdy codziennie gral w indiane bez konca
kadajo dzis gra w 4k na 4070ti i pytanie czy brakuje mocy czy vram
idac tym tokiem myslania dzis 5090 jest za slab do 4k i co z tego ?? NIC
I co z tym Indiana? Jedyna gierka chyba na stock bez modów co po włączeniu PT i FG ma takie wymagania A wystarczy zmniejszyć bufor textur o oczko i już nie ma problemu, a różnic z lupą szukać To nie jest nic z czego powodu można by sobie wyrywać włosy. Jedna gra na tysiące
Jak ktoś nie umi latać to tak jest. Mam prawie 40h nalatane w ty BF-ie i tylko 2 razy mnie ktoś zdjąć z rpg. Tylko ja latam helką szturmowa, a nie transportową z minigunem. Szturmowa jest o wiele bardziej zwrotna
Helką trzeba robić naloty i kryć się za wzgórzami, a wielu lata ta o se bo chcę darmowych fragów. Tu trzeba przy każdym nalocie dość dobrze przemyśleć trasę przelotu. Ale dużo osób leci na pałę i są wtedy tego efekty
Rekomendowane odpowiedzi