Dziękuję wam panowie. Przytrzymałem power na dłużej i zadziałało. Co ciekawe przeniosło mnie do kończenia konfiguracji systemu po pierwszej instalacji windowsa, czyli musiałem nazwać komputer itd. Myślałem, że jeśli się uda go uruchomić, to przeniesie mnie do biosu czy tam uefi, a tu miła niespodzianka, windows się jednak poprawnie zainstalował tylko coś się wydarzyło na końcu. Dzięki.
Fajne te biblioteki 3.8, od razu preset E jest ustawiony dla trybu jakości
W przeszłości deweloperzy gier mogli wybierać też spośród czterech innych zestawów. Nie oznacza to oczywiście, że gracze zostaną ograniczeni w kwestii wyboru jakości techniki DLSS. W grach wspierających Super Resolution nadal będą dostępne ustawienia Quality, Balanced, Performance, Ultra Performance oraz oczywiście DLAA. Za trzy pierwsze tryby odpowiada teraz zestaw E. W przypadku Ultra Performance i DLAA zestaw F. Starsze tytuły nie będą wymagały żadnej aktualizacji, ponieważ sterownik sam odpowiednio zinterpretuje starsze wersje ustawień wstępnych i przekonwertuje je do nowych profili.
https://www.purepc.pl/nvidia-dlss-3-zmiany-ustawienia-profile
Nitro 1:2:1, dziala na moim ustawieniu. Dla przykadlu 7800/1950 dziala 1:3:1 a 8000/2000 potrzebuje juz 2:3:1.
Wlacz nitro na 1:2:1 i sprawdz latency raz jeszcze. Poza tym sama plyta glowna tez moze dawac +-2ns, rowniez sam ram
Mnie ro rozbraja jak wygląda tu spora część zadań, w ogóle nie czuć że robimy questa tylko idziemy gdzieś coś znajdujemy moze jakiś dialog jeszcze i komunikat z czapy koniec zadania, żadnego wstępu rozwinięcia zakończenia.
Tyle bylo krytyki na fetch questy w inkwizycji, ale już chyba wole to niż takie zadania kończące się tak tanio. WSTYD
Tyle krytyki i śmieszkowania było pod adresem ElexII ale tam zadania poboczne i dla frakcji to creme de la creme w porównaniu do tego co tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi