RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
i płacą za wjazd w SCT, na co bogaci nie muszą zwracać uwagi. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Talon na w pupę? -
Przez galakty · Opublikowano
Kurde może bym ograł ponownie F4 na modach... Nie pamiętam już połowy wydarzeń z gry. -
Przez bergercs · Opublikowano
BAIC 7: Maciej Doncer srtoSopdengi936 ah0724i1cf41a16ltm7t172ln3f85282g59hl22u4a7t · Witam jak tam wasze reflektory w b7? U mnie dziś takie widoki, lód od środka Piotr Detko Do wymiany Arkadiusz Piekara Reklamować. Parowanie jest normalne, skraplanie się wody wewnątrz już nie. Arkadiusz Piecuch No ten, to już do wymiany ewidentnie. ****************** Maiahi Maiaha Obiecujący współautor · oteonsSprdl7o016c57i3mffcz89i h2fh5i069m10908thi7h0gmd98fi.7 · Co tu się… ?? Przemek Loska Obiecujący współautor Wyłącz autko i daj mu odetchnąć i wróć za chwilę i zobacz czy się naprawilojuż były takie przypadki na grupiepodobno samo się uzdrowilo Wojciech Pogorzelski Stuknij palcem w prawy górny róg i tyle Przemek Loska Obiecujący współautor Wojciech Pogorzelski to nie jest wyłączony ekran tylko ewidentnie glitch Michal Janik W Comodore tak kalibrowałem głowicę Paweł Tomaszek To przekrój powłoki olejowej w Twoim cylindrze. Jest OK. Krzysztof Dziwiński Już po wyświetlaczu ... Krzysztof Dziwiński Do serwisu po nowy Mateusz Deroń Za godzinę odpal i powinien wstać, też to miałem Szymon Woźny Obiecujący współautor Bzdury nie sluchaj komentarzy. Wylacz auto, idz do domu wroc za 15 min bedzie dzialac ************** Jacek Sieńczyk Najbardziej zasłużony współautor · oteonsSprdl7o016c57i3mffcz89i h2fh5i069m10908thi7h0gmd98fi.7 · Witam Zdarzyło się komuś że przestała nagle działać opcja ułatwienia wysiadania z samochodu ?? Tzn. Automatyczne cofanie fotela innego powrót po odpaleniu auta ?? Samo się naprawiło po czasie czy coś robiliście z tym ? Wojciech Pogorzelski Tego samego dnia się naprawiło. Nie zadziałało może 2-3 razy i wróciło Patrycja Llas Ja też mam wyłączone. Szkoda mi tego silniczka tak w sumie. Tylko nie wiem czy można wyłączyć ta funkcję przy fotelu pasażera. Ewa Kamińska Tomasz Palutka U nas też parę razy się zdarzyło że np nie wrócił do pozycji ustawionej wtedy najlepiej wejść w palnel fotela i kliknąć zapamiętana pozycję ustawienia i wraca do normy . Serwis rozkłada ręce wiedzą o tym że jest z tym problem prawie u wszystkich ale nie wiedzą jak to ogarnąć za bardzo Maciej Doncer Tak ,czasem sie tak zdarza ************* -
Przez Sheenek · Opublikowano
Strasznie was ponosi z tymi stwierdzeniami wiekszosci sie nie podoba co Druckman z fabula zrobil w 2. Rozumiem ze wam sie nie podoba, spoko. Tylko ze oceny gry swiadcza jednak w przeciwna strone. Jednak wiekszosci sie podoba. Bo nie znam innego wyznacznika niz glos wiekszosci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi