Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, leven napisał(a):

Tylko się nie "napal" :E  A tak, to gratki :)

Napaliłem się gdy zobaczyłem cenę. xD Najlepiej wyceniony RTX 5xxx.

4 minuty temu, Radio Tirana napisał(a):

To MSI Ventus? Też mam, w 3D Marku widziałem najwięcej 1800 RPM na wentylatorach. 

600 RPM mniej niż na techpowerup?

Opublikowano
4 minuty temu, Radio Tirana napisał(a):

600 RPM mniej niż na Techpowerup. Nie wiem jak udało im się osiągnąć tak wysokie obroty 🤷

Za chwilę wrzucę go do obudowy, zobaczymy jak jest naprawdę.

3 minuty temu, cichy45 napisał(a):

Dobra, to ci do których właśnie dotarły karty - jak braknie wam ROP to co robicie? :E

Wysłałbym na gwarancję po zakupie RTX 6090. ;D

Opublikowano
18 minut temu, cichy45 napisał(a):

Dobra, to ci do których właśnie dotarły karty - jak braknie wam ROP to co robicie? :E

ja jeszcze nie sprawdzae, ale jesli towar nie b edzie zgodny ze specyfikacjá no to chyba wymiana na taki jaki powinien byc 

Opublikowano
Godzinę temu, sovas napisał(a):

Dali wam upominek i przeprosiny, a niektórzy narzekali jakby ich opluto co najmniej xD 

Normalny człowiek cierpliwie poczeka i nie będzie zawracał codziennie gitary zwłaszcza, że od tysiąca stron było wiadomo jak będzie wyglądać dostępność tego modelu, ale jak widać trafiło na kredyciarza co wziął na raty a później majty pełne czy aby na pewno dostanie, bo spłacać już trzeba a sprzętu nie ma 🤣

Dziś pewnie inpost ma oblężenie linii, bo się kurier o godziny spóźnia :E

Opublikowano
2 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Normalny człowiek cierpliwie poczeka i nie będzie zawracał codziennie gitary zwłaszcza, że od tysiąca stron było wiadomo jak będzie wyglądać dostępność tego modelu, ale jak widać trafiło na kredyciarza co wziął na raty a później majty pełne czy aby na pewno dostanie, bo spłacać już trzeba a sprzętu nie ma 🤣

Dziś pewnie inpost ma oblężenie linii, bo się kurier o godziny spóźnia :E

Zawracania gitary by nie było jak by xkom napisał wprost że zamówienie przedpremierowe, a nie dostępna z dostawą na jutro.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Faflucy napisał(a):

Poluje na swojego Astrala ale cos kiepsko idzie :)

A to tak łatwo się nie da. Najsampierw musisz sprzedać 4090 za 6Kz i teraz polować na Astrala za 20K zł. Tak jak to zrobił Pipek i inni :) Inaczej nie zapiszesz się do kolejki :E

Na razie, to mrzonki.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Faflucy napisał(a):

Pytanko do tych co już mają swoje Astrale, jak cewki? Poluje na swojego Astrala ale cos kiepsko idzie :)

Loteria raz trafisz cichego raz nie.. Znajomy wczoraj odebrał i mi pisał że cewek w ogóle nie słyszy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Znowu TOP ceny 4090 :hihot:

3 minuty temu, Faflucy napisał(a):

@leven Sprzedam 4090 ja już będę miał 5090 :) Astrala już można kupić za 18kPLN

Nareszcie ktoś z normalnym tokiem myślenia :thumbup:

EDIT: aa już tylko 18 tysiaków ? no to idę do sklepu. kur..a jak tanio za kartę. Tylko 6 k zł za drogo.

Edytowane przez leven