Alek_M 3 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Kto już ma tą kartę? Cena jak za 4080S https://www.x-kom.pl/p/1284182-karta-graficzna-nvidia-msi-rtx-4070-ti-super-16g-gaming-slim-stalker-16gb-gddr6x.html 1
galakty 145 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, Spychcio napisał(a): Kurde obejrzałem ten filmik z rozpakowaniem EK i stwierdzam, że nawet dobrze wyszło, że ultima anulowała mi zamówienie EK. Totalnie bez szału i 800zł w kieszeni. 800 zł za to coś? XD Edytowane 8 godzin temu przez galakty
Necronom 27 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jak to jeden z komentarzy: "Thank you for your sacrifice S.T.A.L.K.E.R.!" Ja swoją anulowałem, bo doszedłem do wniosku, że 1,5k za plecak i pudełko to trochę za dużo. Wezmę zwykłą limitkę, o ile zrealizują.
Jinx 7 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, Alek_M napisał(a): Kto już ma tą kartę? Cena jak za 4080S https://www.x-kom.pl/p/1284182-karta-graficzna-nvidia-msi-rtx-4070-ti-super-16g-gaming-slim-stalker-16gb-gddr6x.html Karta dla entuzjastów a nie pozwala na granie w 4K. Nie mogli zrobić pełnej 4080?
maras2574 51 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 21 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja dla odmiany zaproponuje zakup dysku. Mamy 2024. 4TB już są w normalnych cenach, a tu niektórzy widzą grę 150GB i płacz... KC3000 2TB jest gotowy, puściutki, od pół roku już puściutki
caleb59 93 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Wrzuć firmware 31.7 bo Ci się ten KC3000 złoży jak scyzoryk i nie dosyć, że będzie pusty to jeszcze zużyty. Ponoć spoilery i screeny już fruwają po necie, uważajcie tam na siebie! 1
Tomek_ITH 37 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dla mnie recenzje w dniu premiery i brak możliwości pobrania gry wcześniej, to już takie red alerty, że hype spadł do praktycznie zera. Takie filmiki z radyjkiem to niech se wsadzą. Edytowane 2 godziny temu przez Tomek_ITH 3
Frog67 63 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dokładnie, wygląda to tak jakby twórcy nie byli pewni swojej gry. Recenzje w dzień premiery to skutek też późnego wyslania kopii recenzenckich ledwo tydzień przed premierą! bardzo słabo gdzie zazwyczaj to 3-4 tygodnie przed premierą gry. Edytowane 2 godziny temu przez Frog67 1
ODIN85 256 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Dla mnie recenzje w dniu premiery i brak możliwości pobrania gry wcześniej, to już takie red alerty, że hype spadł do praktycznie zera. Takie filmiki z radyjkiem to niech se wsadzą. No ale masz te 2h na podjęcie decyzji czy kupić czy nie
Kadajo 299 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Chyba ze gra przez 2H będzie spoko, a potem się sprawa rypnie, gdzieś to ostatnio już słyszałem co to była za wtopa... ? To jest niesamowite jak niektórzy kombinują byle tylko nie zrobić dobrej gry :E Żeby nie było ja nie mowie ze STLAKER 2 jest zły (czy będzie), ale zaczynają się pojawiać czerwona światełka.
ODIN85 256 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi chodziło o to że recki są o 15 a granie jest od 17
DżonyBi 120 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wychodzą w tym czasie dwie gry: stalker i mfs 2024, na pewno jedna z nich będzie dobra.
ODIN85 256 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu Obie zawiodą pod względem optymalizacji 1
Frog67 63 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu Teraz, ODIN85 napisał(a): Obie zawiodą pod względem optymalizacji Zapowiada się że w obu bottleneckiem będzie CPU. W sam raz na testowanie 9800X3D
JeRRyF3D 192 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu A czy ktoś natknął się gdzieś na spis, film, test gier, w ktorych cpu dławi gpu? Głównie 4k, od biedy 1440p.
lukadd 141 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): No ale masz te 2h na podjęcie decyzji czy kupić czy nie Dzisiejsze recenzje są guzik warte I na ich podstawie nie ma sensu decydować o zakupie czy nie. Pojawią się gameplaye będzie można zerknąć na początek gry z czym to się je. Następnie poczytać opinie ogarniętych graczy co do stanu technicznego gry.
Vulc 225 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu Tutaj gameplay jest raczej przewidywalny, fajnie jakby pozbyli się drewna z poprzednich odsłon w przypadku strzelania choćby. Największa zagadka to właśnie stan techniczny, o atmosferę i świat mam nadzieję martwić się nie trzeba.
zozolek 2 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu Strzelanie musi dawać fun, AI również powinno w końcu nas czymś zaskoczyć. Grafika jest dobra przez 20 minut ...
Spychcio 114 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu Stan techniczny powinien być ok skoro gra została tak wykastrowana pod Xboxa SS
maras2574 51 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu 6 godzin temu, caleb59 napisał(a): Wrzuć firmware 31.7 bo Ci się ten KC3000 złoży jak scyzoryk i nie dosyć, że będzie pusty to jeszcze zużyty. Po kiego grzyba mi 31.7 jak mam 51.2 ?
Rekomendowane odpowiedzi