azgan 520 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, userKAMIL napisał(a): Czyli te 30h to bzdura skoro w 15 przeleciałeś? Zależy jak grasz, w grach typu sandbox możesz nastukać tych godzin nawet 100. W Metro Exodus gdzie jest półotwarty świat mam 50h na liczniku a przejście fabuły zajmuje tam znacznie mniej. Edytowane 2 godziny temu przez azgan
wrobel_krk 261 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @userKAMILTo daj znać czy się coś zmieniło drastycznie z fabuła w połowie, bo ludzie piszą, że nie:)
CavieZ 21 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Boże. Jak czytam wiele osób kończy grę w 15-20h. Ja mam 20h a dopiero jestem w połowie zwiedzania drugiego obszaru :P. No ale jak pisałem. Rezygnuje bo poczekam z rok lub dwa i powrócę jak gra będzie poprawiona. Zależy mi na poprawieniu Life SI.
userKAMIL 163 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, azgan napisał(a): Zależy jak grasz Nie no ja mówię o tych 30h tylko na watek główny bo tak podawali sami twórcy stąd moje zdziwienie na Twoje 15h.
Stjepan 309 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Ja też sobie gram po woli czekając na patche, mam dopiero z 8h gry.
userKAMIL 163 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): @userKAMILTo daj znać czy się coś zmieniło drastycznie z fabuła w połowie, bo ludzie piszą, że nie:) Sam nie wiele jej zobaczyłem i dla mnie jest to tylko dodatek dla samej podróży przez ten świat. Trochę jak Skyrim czy Follout gdzie też schodzi ona na dalszy plan. Edytowane 2 godziny temu przez userKAMIL
Reddzik 342 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Od czego mamy google i pierwsze statystyki? 1 1
maras2574 103 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie wiem jak to się stało, ale nie mam żadnej głównej misji Same poboczne popierdółki !
azgan 520 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): Nie no ja mówię o tych 30h tylko na watek główny bo tak podawali sami twórcy stąd moje zdziwienie na Twoje 15h. S.T.A.L.K.E.R.A 2 można z tego co widzę ukończyć w niecałe 20h tak jak mówię dużo mi od tego momentu do końca nie zostało bo sprawdziłem 2
wrobel_krk 261 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Teraz, maras2574 napisał(a): Nie wiem jak to się stało, ale nie mam żadnej głównej misji Same poboczne popierdółki ! To tylko anomalia, graj dalej:) A serio ktoś tam wstawiał jakiś mod że można odblokować misje jak się zbugowały/ ich nie ma;) Edytowane 2 godziny temu przez wrobel_krk 1
azgan 520 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, maras2574 napisał(a): Zaczyna mnie ta gra irytować Ile życia już przy niej zmarnowałeś 🤭?
caleb59 200 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ponoć im dalej tym gorzej, po necie latają teorie spiskowe jakoby pierwsze 20h gry było w miarę dopracowane pod recenzentów, a reszta to dziki zachód. 1 4
maras2574 103 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zgadza się, pierwsze dwa obszary chciało się grać, po trzecim już mam mieszane uczucia, słabo 1
Stjepan 309 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu UV podono ma już 100h i dużo odkrytej mapy, ale mówił że wszystkich znajdziek jeszcze nie zrobił.
Crew 900 96 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, caleb59 napisał(a): Ponoć im dalej tym gorzej, po necie latają teorie spiskowe jakoby pierwsze 20h gry było w miarę dopracowane pod recenzentów, a reszta to dziki zachód. Można linki?
caleb59 200 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A gdzieś w odmętach reddita szukaj, żebym to ja wszystko kolekcjonował co czytam.
aureumchaos 110 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu userKamil przyjmie wszystko... Pamietam go jeszcze z pclab, nie ma gyr dla niego ktora bylaby zla... Kazda to wybitne dzieło "w którym sie dobrze bawi" ;] 1 1
caleb59 200 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To wszystko traktowałbym jako plotki, tak samo widziałem info jakoby inny typ amunicji wpływał mocniej na zużywanie się giwer podczas strzelania. Za to coś co może na to wpływać to warunki pogodowe - ulepszając kałacha u technika na początku gry jedna z opcji pozwalała właśnie na wybór - ograniczenie zużycia o 20% lub ograniczenie zużycia o 20% podczas złych warunków pogodowych o ile dobrze pamiętam więc tutaj coś może być na rzeczy.
blabla123 76 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 godzin temu, MJRegul napisał(a): 2060 FE trafi do pudełka i do szafy dla potomnych a "nowa" 3060 Ti FE pozwoli mam nadzieję na granie w FS2024 ciut płynniej lub z wyższymi detalami Nie szalej, będziesz mógł teraz grać w 1280x1024!
Szambo 36 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Gdyby to była gra od EA to byście po niej jechali i krytykowali. Trochę takie podwójne standardy stosujecie co niektórzy. KLIMAT, NOSTALGIA... ok, ale ta gra jest niedopracowanym bublem. 1 5
userKAMIL 163 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 17 minut temu, aureumchaos napisał(a): Pamietam go jeszcze z pclab, nie ma gyr dla niego ktora bylaby zla... Kazda to wybitne dzieło "w którym sie dobrze bawi" ;] Niestety znowu powielasz mit, który sam sobie kreujesz. Jest sporo gier, które mi się nie podobają. Mógłbym tu wymieniać ostatnią Fife gdzie wydałem ponad 4 stówy zagrałem mecz i poleciało z dysku. Jest tego więcej tyle, że nie siedzę w watkach z grami aby tam narzekać. Nie ma to dla mnie sensu i szkoda mi mojego czasu. Być może stąd odnosisz takie wrażenie. 🤷 Inna kwestia, że nie wpisuję się w nurt typowego polaka co narzeka na wszystko i wszystkich. P.S. Ten ostatni symulator od M$ też straszna lipa. Widzisz mnie w tamtym wątku jak narzekam? Nie no bo jest to dla mnie starta czasu. Edytowane 1 godzinę temu przez userKAMIL
Joloxx9 256 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): No właśnie ani ja ani Ty ani Azgan tego nie wiemy. 🤷 Nie da się ocenić książki i jej opowieści nie czytając jej. Tak samo z filmami, grami etc. Aby coś ocenić musisz to poznać w tym wypadku historie. Czytasz Ty ksiazki? Bo ja tak, w dodatku calkiem duzo. I wiem jedno, jak Cie cos nie wciaga w polowie, to nie jest dla Ciebie lub tez jest zwyczajnie srednie. Przez co takie okreslanie - "nie mozna krytykowac bez przeczytania/przejscia calosci" jest zle. Spoko, smiej sie. Jakbym miał 4090 to też bym tak pewnie mówił, żeby czasem nie wyszło, że zakup karty to była pomyłka. Edytowane 1 godzinę temu przez Joloxx9 1
Mar_s 337 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu Kolego @Joloxx9 miało nie być zaczepek. Naprawdę przestańcie się cytować, a najlepiej zauważać, przypominam że na forum jest opcja dodania do ignorowanych i wtedy wypowiedzi ignorowanego nie widzimy. Ostatnie ostrzeżenie, temat dotyczy gry, a nie użytkowników i tego na czym i jak grają. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi