dawidoxx 975 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Jest sens zainstalować czy nadal lipa i lepiej czekać?
Alek_M 233 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Czekaj. Niech czeka aż będzie 60 milionów graczy, a ja za ten czas przejdę grę jeszcze raz
ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Tu jest tyle łatania co w Cyberze albo i więcej
Linku 5 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) Dla mnie najlepszy stalker to Lost alpha. Numer jeden. I wszystkim wam go polecam co nie zmienia faktu że grzecznie czekam na ogranie 2giej części. Edytowane 10 Marca przez Linku 1
Alek_M 233 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Tu jest tyle łatania co w Cyberze albo i więcej Wymień te błędy, chętnie sprawdzę w grze. Tylko musi być ich naprawdę dużo, żebym nie musiał po minucie kończyć rozgrywki.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 12 godzin temu, PaVLo napisał(a): Mogę powiedzieć to samo niech chłop nie gra na razie bo złapię go depresja i nam chłop się zmarnuje 1
Alek_M 233 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Za dużo tego. Poczytaj komenty na Steamie. Czyli opierasz się na opiniach, a sam nie masz pojęcia o obecnym stanie gry? Ty w ogóle grasz w gry, czy tylko czytasz opinie i powielasz je na tym forum?
caleb59 1 623 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Akurat Odin ma tutaj sporo racji. Nie trzeba być ekspertem by widzieć ułomności tej gry. Pytasz o konkrety? Nie da się tego ot tak podsumować. Początek wydaje się spoko ale z biegiem fabuły zaczynają pojawiać się różne dziwne odpały czy problemy tak jakby lepiej przygotowany był początek by robić jak najlepsze wrażenie, a późniejsze etapy zostaną z czasem załatane wraz z kolejnymi aktualizacjami. Zagrać oczywiście można ale jeśli ktoś oczekuje klimatów z trylogii to się zawiedzie. Teraz to bardziej taki Far Cry niż Stalker. Edytowane 11 Marca przez caleb59 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 23 minuty temu, Alek_M napisał(a): Czyli opierasz się na opiniach, a sam nie masz pojęcia o obecnym stanie gry? Ty w ogóle grasz w gry, czy tylko czytasz opinie i powielasz je na tym forum? Tu nawet wątek główny był zabugowany i bez kombinowania nie dało się skończyć. Ta gra nie powinna wyjść w takim stanie. 2
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Wystarczy poczytać posty od premiery i idzie się dowiedzieć, że ta premiera to jest porażka, a jak zobaczyłem że trza coś kombinować w plikach aby coś/ktoś się zrespił to już padłem... i to wystarczy jako błąd który od razu u mnie przekreśla ten twór, który tylko stalkera ma w nazwie. Edytowane 11 Marca przez AndrzejTrg 1
Alek_M 233 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Dziwne, jestem na etapie pokonania Fausta i po paczu 1.2.1 nie uświadczyłem żadnego błędu z główną misją. Gram także wszystkie poboczne oraz odwiedzam większość skrytek i gra działa. Może gracie na piratach i Wam coś nie idzie Opieranie się na postach z premiery jest jak jedzenie rosołu przed ugotowaniem, nijak ma się do ugotowanego. Edytowane 11 Marca przez Alek_M
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Niektórym się pluje w twarz a mówią że deszcz pada Ja tam mam wywalone na tą grę, ale co tu przeczytałem i to są opinie ludzi którzy wiedzą co mówią. 2 1
caleb59 1 623 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ta, ta a tymczasem niedługo zobaczymy kolejną aktualizację z 1800 poprawkami. No ale wszystko wszystkim działa, niech i tak będzie. 1 1
galakty 3 332 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ja zagram za rok/dwa, 200 stron narzekania wystarczy by nie psuć sobie dnia 3
maras2574 891 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) W dniu 9.03.2025 o 20:55, krzysiek_1990 napisał(a): to jeszcze to latanie z jednego końca zony na drugi. teraz mam do misji 3,5 km z buta Nadal nie ma tam przewodników ?!? No to super. Jak nie masz, to wgraj moda na staminę, inaczej drama Edytowane 11 Marca przez maras2574
Alek_M 233 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 59 minut temu, maras2574 napisał(a): Nadal nie ma tam przewodników ?!? No to super. Jak nie masz, to wygraj moda na staminę, inaczej drama Są i to sporo. https://www.eurogamer.pl/stalker-2-przewodnicy-bazy-wszystkie-punkty-szybkiej-podrozy
maras2574 891 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Że są to ja wiem. Ale kolega pisał że z papcia trzeba w tą i z powrotem po 3 km gibać. Jak przechodziłem tego gniota na premierę, to właśnie tak było. Przewodnicy byli, ale nie tam gdzie fabuła prowadziła. Czyli jest jak było, fajnie
STALKER 75 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Jak się nie podoba to nie grać i nie zaśmiecać wątku. 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 18 minut temu, Alek_M napisał(a): Są i to sporo. https://www.eurogamer.pl/stalker-2-przewodnicy-bazy-wszystkie-punkty-szybkiej-podrozy Nie wszyscy są potem dostępni. A od reszty i tak jest daleko do miejscówek fabuły.
Frog67 389 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ciekawe kiedy dadzą update DLSS4/ FSR4 do gry.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) W każdej w grze są jakieś Najlepszy błąd był w Cyberpunk 2077 jak musiałem skorzystać z handlarza. Gdy sprzedałem niepotrzebne rzeczy i zamykam okno handlowe moją postać wystrzeliło w niebo. Takie życie Boże szalone ale i ciekawe zarazem. Edytowane 11 Marca przez Czubatka Boża
sideband 1 775 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 37 minut temu, Frog67 napisał(a): Ciekawe kiedy dadzą update DLSS4/ FSR4 do gry. Oni mają znacznie poważniejsze problemy do ogarnięcia niż dodawanie nowej wersji skalerów.
Rekomendowane odpowiedzi