Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obyś nie zatopił się w świat ale bugów, glitchy i crashy. :E 

Ja tam podchodzę z dystansem ale też jestem zajarany, lecz w dzisiejszych czasach lepiej mierzyć swoje oczekiwania wtedy jest lepsza "niespodzianka" jak nie ma większych problemów z grą.

Opublikowano

Swoje wątpliwości przedstawiłem na labie. No, ale chcę się mylić. Tyle lat było czekanie na tego Stalkera dwójkę, że człek by do zony wrócił z chęcią;)

Opublikowano

Ahh ! Mam nadzieję że na 4090 będzie śmigało wybornie. Pamiętam jak w Shadow of Chernobyl na Ati Radeon Hercules 9800pro grałem w direct 8.0 i było super. Teraz to będzie grane :) a w między czasie i Prypeci się było, jak lubicie drony i takie klimaty zapraszam do filmu :) Chernobyl fpv trip

Opublikowano

Oj. Lata temu już w to grałem i dobrze wspominam. Lektor ruski git klimat buduje, stalker klimat jaki ma, to wiadomo. Ogólnie jest to staroć dziś, ale nie szkodzi spróbować. 

Opublikowano
2 godziny temu, wrobel_krk napisał:

To jedna z gier która jak odpali to może mnie zachęci doe zmiany 3080 na coś lepszego. Lubię klimaty postsowieckie/PRL owskie. Dlatego metro mi bardzo podeszło

Przy tym downgrade grafy to myślę że 3080 starczy w zupełności 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.11.2024 o 15:35, Spychcio napisał(a):

No i tutaj to wygląda naprwdę dobrze a piszesz, że podobno wygląda to obecnie jeszcze lepiej.

No to zapowiada się ciekawie... a już się martwiłem o gigantyczny downgrade.

Dobrze to wygląda, widać progres 👍

Edytowane przez azgan
Opublikowano

Zobaczymy jak wyjdzie. Jak na moje jednak daleko do pierwszych zajawek i zwiastunów. Wtedy mega to wyglądało;).

Opublikowano

Twoje prawo, ale stalkera nie ma co lekceważyć. Osobiście bardziej lubię serię metro, ale to nieco inne gry. Jednak stalkera szanuję i lubię. Pograło się kiedyś sporo;).

Opublikowano

Już chyba sobie nie będą robić jaj z tym przekładaniem, w końcu niewiele ponad 2 tyg. zostało do 20 listopada.

Liczę, że pojawi się w przyszłym tygodniu info o tym, że gra osiągnęła status złoty.

Na nic tak nie czekam jak na Stalkera 2 i Indianę, będę penetrował Zonę na wszystkie możliwe sposoby aż do premiery Pejcziego Dżonsa :D 

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Nie muszę, w Wieśku 4 się postarają i będzie tego więcej, traktowane jako oczywiście normalność. Bywa, miłość jest różna i ma różne wymiary. Każdy ma do niej prawo, mniejszości również. I bardzo dobrze. Tak ma być. Wtedy nie będzie 70% samobójstw w tej grupie społecznej, a statystyki są spowodowane takimi ludźmi jak powyżej, którzy zamiast traktować tych ludzi jak zwykłego człowieka, to traktują jak śmieci. Ciekawe ile fochów by było gdyby w grze pokazywano inceli i w ogóle samotnych mężczyzn jako aberrację do wyśmiewania, jako nienormalnych, wariatów, albo niedorobionych. Oj zgraja graczy strasznie by się zbulwersowała, bo jak obrażać to kogoś innego, nie ich! Oni są normalni i fajni, i oni mają prawo obrażać innych. Ale to tak jest, jak nas boli to niedobrze, a jak ich boli to ich problem. Życzę temu światu jednak większego rozwoju pod względem emocjonalnym, by ludzie wzajemnie rozumieli siebie bardziej. Póki co wielu zostało w jaskiniach.
    • Nie każda postać homo jest woke.   Żart.   Kanonicznie bi.   Bardziej obiekt żartu, komiczny przerywnik niż próba wciskania zboczenia jako czegoś normalnego.     Musisz się bardziej postarać.
    • Wiedźmin 3 jest łołk.    
    • Obejrzałem "Ukryty Poziom" i fajne to było, nawet ten odcinek z Concordem. Końcówka Armored Core mroczna i zaskoczyła mnie. Do dubbingu Warhammera mogli wziąć Cavilla. Obstawiam, że za darmo by się zgodził. Exodus był super. Polecam.
    • No dużo mniej niż "powiedzmy". PiS nie tylko promował się na państwowej kasie, ale tak też podzielił okręgi wyborcze, żeby uzyskać maksymalny % głosów. Ale kto siedział 8 lat (pomijając, że PiS bardziej się rozkręcił w drugiej kadencji)? Zresztą nawet idąc tą retoryką, to PiS zaś miał 8 lat, żeby jak najbardziej utrudnić/uniemożliwić ten proces. Przecież pewnie do dziś w prokuraturze jest więcej ludzi Ziobry niż normalnych. Nie wiem, daliście im zmasakrować wszystkie instytucje, a teraz oczekujecie szybkiej naprawy? Nie da się tak. Jak słuchałem wywiadu w Super Expressie, to Leszek Miller szacował czas (pełnych) rozliczeń na 10 lat. Ledwo minął rok, więc...
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...