Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obyś nie zatopił się w świat ale bugów, glitchy i crashy. :E 

Ja tam podchodzę z dystansem ale też jestem zajarany, lecz w dzisiejszych czasach lepiej mierzyć swoje oczekiwania wtedy jest lepsza "niespodzianka" jak nie ma większych problemów z grą.

Opublikowano

Ahh ! Mam nadzieję że na 4090 będzie śmigało wybornie. Pamiętam jak w Shadow of Chernobyl na Ati Radeon Hercules 9800pro grałem w direct 8.0 i było super. Teraz to będzie grane :) a w między czasie i Prypeci się było, jak lubicie drony i takie klimaty zapraszam do filmu :) Chernobyl fpv trip

Opublikowano
2 godziny temu, wrobel_krk napisał:

To jedna z gier która jak odpali to może mnie zachęci doe zmiany 3080 na coś lepszego. Lubię klimaty postsowieckie/PRL owskie. Dlatego metro mi bardzo podeszło

Przy tym downgrade grafy to myślę że 3080 starczy w zupełności 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.11.2024 o 15:35, Spychcio napisał(a):

No i tutaj to wygląda naprwdę dobrze a piszesz, że podobno wygląda to obecnie jeszcze lepiej.

No to zapowiada się ciekawie... a już się martwiłem o gigantyczny downgrade.

Dobrze to wygląda, widać progres 👍

Edytowane przez azgan
Opublikowano

Już chyba sobie nie będą robić jaj z tym przekładaniem, w końcu niewiele ponad 2 tyg. zostało do 20 listopada.

Liczę, że pojawi się w przyszłym tygodniu info o tym, że gra osiągnęła status złoty.

Na nic tak nie czekam jak na Stalkera 2 i Indianę, będę penetrował Zonę na wszystkie możliwe sposoby aż do premiery Pejcziego Dżonsa :D 

• Upvote 1