Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
a u mnie działa 10bit a że proca puściłem auto z zegarem przyciętym do 4.75 to u mnie wykrywa nawet ustawienia z biosa. Niestety boundla nie zassałem bo 34GB a wolałem sobie dociągnąć SW Outlaws, który to na owych driverach działa bardzo ładnie.
Tjaaa, jasne. Dlatego od pewnego czasu za każdym razem ciś tam bajdurzysz do moich postów.
no to jak nie masz to dupa cicho
źródła nie podam, bo nie mogę
Napisałem, że mają karty SD (może nawet chińskie ). tyle powinno wystarczyć.
Ja już się nauczyłem i skrzynkę odbiorczą wyłączyłem ale dopiero 3 miesiące temu po tylu latach im człowiek starszy tym trucie na pw coraz bardziej zaczęło przeszkadzać jeszcze ktoś ze starych znajomych z forum jak napisał to rozumiem bo sam tak czasem robiłem i robię ale jak wchodzi gościu ze świeżym kontem z 0 liczbą postów i nie chce mu się zapytać w temacie lub go założyć to już się człowiek gotować zaczynał Od tego jest forum żeby pisać publicznie i plus jest z tego taki że zostaje info dla potomnych
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź