Skocz do zawartości

Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Wu70 napisał(a):

W rzeczywistości Nova to będzie dopiero pierwszy moment na zakup po 12gen i kilku skipach ;)

Zmiana 12gen na 13gen miała sens przy niewielkiej dopłacie ;)

Na razie nie ma żadnych przesłanek by NVL miałoby zaskoczyć w grach chyba, że model z pojemną pamięciom podręczną.

Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Pitolisz tak jak ci co kupowali zen1 i było to samo pierdololo ze ilość rdzeni ma znaczenie, wtedy ci co mieli Ryzeny 1700x namiętnie grali w cb23 bo tylko tam pozostawała przewaga, a w grach amd leżało i kwiczało.

I zen7 ;) 

Snickersa sobie zjedź 😀

I nie wchodź na mnie z tekstami o pitolenie bo napisałem zwyczajnie że jutro jest planowana zapowiedź produktu i tyle. A Twoje podejście do tematu i to co sobie na ten temat myślisz interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg 😀 ja tu z Tobą dyskusji nie prowadziłem ale przylazłeś się zesrać nie wiadomo o co. 

Na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo i do NL daleka droga.

Może mi się nudzi i nie mam co robić więc możliwe że sobie kupię i coś tam sobie podłubie bo Ultry nie miałem przy okazji po****am różnych zaczarowanych kosmonautów 😀 Nie potrzebuje asystenta zakupowego ani niczyjej akceptacji żeby wdrażać w życie własne "widzi mi się". Także luzuj gumę a jak tak Cię tego typu wpisy irytują to polecam opcję "ignoruj" 😀

• Upvote 1