-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@tomcug dobra, nie było tematu @hwdp43 wyjaśnił o co chodzi, nie spodziewałem się że to w opcjach może być, ale działa -
Przez Badalamann · Opublikowano
Ano właśnie. Bez strefy zdemilitaryzowanej i silnych międzynarodowych sił bezpieczeństwa nie ma opcji na zawieszenie walk. Nie miałoby to żadnego sensu dla Ukrainy. Równocześnie Trump wyklucza posłanie sil USA, mówi o siłach z WB, Francji, Niemiec i Polski. Równocześnie mówi że wypowie UE wojnę celną. Powiedzmy że nie jestem przekonany czy w takiej sytuacji przywódcy UE będą chętni na amerykańskie rozwiązania tego typu. No ale jak pisałem, zobaczymy za kilka miesięcy. Póki co moim zdaniem wszystko wskazuje na ten scenariusz, który opisałem wcześniej. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Zamówienie masz gotowe do odbioru, lada moment jak odbierzesz i wtedy o tym poinformujesz i napiszesz - dobra tak kusiliście, że namówiliście mnie -
Przez Alek_M · Opublikowano
Ciekawe jak się zachowuje na chłodzeniu 2x140mm? -
Przez Wuadator · Opublikowano
No właśnie sam nie wiem, czy się liczą. komp stoi koło biurka, niby go widzę, ale " na górę" go brać nie będę. Z jednej strony fajnie by było, jakby ładnie to wszystko wyglądało z lekkim podświetleniem np niebieskim, z drugiej strony- ile ja mam lat, żeby martwić się takimi rzeczami....:D pomyśleć, że to jest jedna z rzeczy, które mnie hamują przed zamawianiem kolejnych pozdespołów Co do chłodzenia natomiast, tutaj zależy mi na tym, żeby było w miarę ciche i jak najbardziej wydajne, wygląd nie ma znaczenia w ogole ( chociaż gdzieś z tyłu głowy był pomysł, żeby kupić AiO z wyświetlaczem i wrzucić pedro szopa....)
-
-
Aktywni użytkownicy