Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Przywracam oficjalny temat PS5 z działu PCLab, mam nadzieję że administracja utworzy nam podział i tam przerzuci ten temat. @Ramzes Edytowano %s o %s przez Qrdello 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s fajnie byłoby przypiąć. Ciekawe, czy dyskusja wzmoży się w nadchodzących dniach wraz z premierą Pro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Taki jest plan. Z pewnością temat ruszy z kopyta jak będzie coś więcej do pogadania, bo w temacie gier jest posucha. Teraz będziemy przeżywać każdy piksel w PRO jest upscalowany czy natywny :d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Kontynuacja wątku z forum PCLab Edytowano %s o %s przez azgan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To ostatecznie kto się szarpie na zakup PROsiaka w okolicach premiery? Ja wciąż mam zwykłego FATa więc na bank pokuszę się o porównanie ze zdjęciami i recenzją, ale to jakoś z tydzień po premierze. Jeżeli XKOM nie zwali i dostarczy w czwartek, to będę miał nockę na zainstalowanie kilku gier bo w weekend jadę w głuszę i zamiaruję zabrać PROsiaka ze sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja kupiłem - pytanie czy dojdzie 7mego bo weekend mam zajęty. Zakup głównie dlatego, że mogłem ;). Też mam "premierową" FATkę; zakup głównie dla gierek Sony. No i jednak wygodnie gra się przed TV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dzisiaj była promka 50 za 500 w MM to myślę może jednak kupie to Pro na premierę, ale nie działa na preordery. Poczekam aż powtórzą akcję za kilka dni (albo inny market zrobi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Roothar napisał: Ja kupiłem - pytanie czy dojdzie 7mego bo weekend mam zajęty. Zakup głównie dlatego, że mogłem ;). Też mam "premierową" FATkę; zakup głównie dla gierek Sony. No i jednak wygodnie gra się przed TV. W moim wypadku to zamówienie poszło z płatnością przy odbiorze. I tutaj trochę się martwię, czy XKOM mnie nie wycycka na koniec bo przecież nie zamroziłem na 2 miechy kasy u nich na koncie, tylko chcę zapłacić kurierowi to bodaj jedyny sklep, gdzie taka opcja przeszła. MM czy ME czy inne RTV wszędzie pre-order ale zapłata z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Edit. do tematu o PRO Można usunąć:) Edytowano %s o %s przez Spychcio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No, tego tematu tutaj brakowało:))) Sam będę brał PS5 PRO z LG G4 77" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 22 minuty temu, Qrdello napisał: To ostatecznie kto się szarpie na zakup PROsiaka w okolicach premiery? Ja wciąż mam zwykłego FATa więc na bank pokuszę się o porównanie ze zdjęciami i recenzją, ale to jakoś z tydzień po premierze. Jeżeli XKOM nie zwali i dostarczy w czwartek, to będę miał nockę na zainstalowanie kilku gier bo w weekend jadę w głuszę i zamiaruję zabrać PROsiaka ze sobą Czekam na 6. Szkoda kasy jak gier nie ma. 4 minuty temu, Spychcio napisał: No, tego tematu tutaj brakowało:))) Sam będę brał PS5 PRO z LG G4 77" Super zestaw. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Spychcio napisał: No, tego tematu tutaj brakowało:))) Sam będę brał PS5 PRO z LG G4 77" ja też będę musiał pomyśleć o TV, ale no jeszcze nie w tym roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Roothar napisał: ja też będę musiał pomyśleć o TV, ale no jeszcze nie w tym roku. Luzak, sam będę brał ten zestaw jakoś pewnie w lutym bo czekam jeszcze na spadek ceny G4 a obecnie pogrywam na XSX w Diablo 4 a zaraz Stalker2 :)) XSX sprzedam jak będę przechodził na PROsiaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ntt_system Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s kontynuując mój post z wiadomego forum 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Też już mam zamówiony. A na naped czekam do normalnych cen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie zamawiałem Pr0, ale jak macie jakieś zapakowane pudełka z zawartością to przygarnę, widząc te pudła to jedno bym wziął pod pachę, ale jest jeden problem, bo gry mam w pudełkach i nie odpaliłbym żadnej gry poza tymi z plusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kiedy recki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jeszcze się nikt nie wysprzeglił na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mnie najbardziej ciekawi głośność tego cudeńka i jak działa ten tryb boost w grach co nie dostały patcha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Podobno influencerzy już mają, czekam na wysyp testów i porównań od DigitalFoundry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Recki niby mialy byc 5tego ? tak gdzieś na reddicie przeczytałem, ale coś nie mogę tego znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Sony pokazuje czemu nie warto im płacić abonamentu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ale badziewie. Wstydu nie mają. Za to Gp błyszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s właśnie brakuje tutaj większej ilości tematów na temat ps5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No niestety, brakuje i będzie brakować pasowałoby wrzucić jakiś dział sprzedam, jakieś retro dla ps3/2 etc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się