PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie, nie, jeszcze raz nie. Poczytaj temat o autach z Temu, z MG ZS mam styczność na co dzień. Jak Ci adblue zacznie walić błędami za miliony złotych to szybko się zamkniesz na diesle. -
Przez Nexy666 · Opublikowano
Do tego nadajnika mam 650-700m w linii prostej. Kolejne 4 mam w zasięgu 2-3km, w tym trzy typowo Play. Telefon Oppo Find x5 Pro, ale te same wyniki na S25 Ultra i na Motorolo Edge 50 Neo właśnie. Myślę, że to kwestia też tego jak bardzo nadajnik jest obciążony. Dzisiaj o 3 w nocy na tym MF286D miałem 270Mb/s download na speedteście, ping ten sam co w dzień i jitter w cs'ie też. Testuje tylko i wyłącznie po kablu bo to internet tylko i wyłącznie dla mnie do gierek, max. 1 telefon do niego podłączony gdzie na czas użytkowania kompa mam tylko kompa podłączonego. Internet domowy mam zupełnie inny. -
Przez bbandi · Opublikowano
U mnie za listopad - grudzień 780zł za całą elektrykę mieszkania + ogrzewanie pompą + ogrzewanie wody, wilgoć technologiczna budynku utrudnia jeszcze zejście z ceny Teraz przy -16 ładnie sobie radziła - woda grzewcza 33 stopnie, temperatura w mieszkaniu 21 stopni ale jeszcze nie mam wszystkich drzwi , producent mojej deklaruje pracę do -25 (bez działania grzałki). Jak komuś zamarzła chińska pompa podłączona do stodoły to już jego problem -
Przez maras2574 · Opublikowano
Dokładnie tak, nie ogarniałem tego Tak jak parowania. O ile uniki jakoś dawałem radę, tak parowania zero Na palcach jednej ręki można by policzyć udane. Od Sirene wleciał mod AutoWin bo chciałem grę ukończyć, bez tego dałbym sobie spokój Ja właśnie nie zbierałem, leciałem za fabułą tylko
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi