-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez _forfun_ · Opublikowano
To tez niebywale, bo calkowicie ignorujemy fakt, ze Trump zmusi Ukraine do zrobienia czegos... on nie mowi, ze po prostu wycofamy sie ze wspierania Ukrainy, on mowi ze zmusimy Ukraine do zawarcia niekorzystnego dla niej porozumienia. Przeciez to dwie rozne sprawy. Jak USA nie chca obecnie finansowac Ukrainy, to okej, ale tworzenie naciskow na nia, zeby poddala sie woli Putina... to juz w ogole inny kaliber i pokazuje kim ten czlowiek jest, i czyje interesy w tej czesci Europy bedzie realizowal. Pomijam wycofanie sie USA za jego rzadow z bycia tym prawym, demokratycznym. -
Przez LYCONE · Opublikowano
Jaki dokładnie model bo 83" C był za ~10k do wyrwania... Zobacz ile kosztują topowe Mini LED. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Powiedziałbym osobiście, że krótszy przedział czasowy, 5-7 lat może wystarczyć Rosji do odbudowania potencjału militarnego, a gdzieś za ~10 lat wyruszyć po pozostałości Ukrainy. Szkopuł w tym, że bez USA Ukraina ma słabe karty do dyspozycji i nawet dalsza chęć pomocy ze strony państw Europy w zasadzie nic nie zmienia. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Kurde, początkowo spodobała mi się ta gierka, ale jak już zrobiłem wszystko w Hogwarcie to nudy. Nie cierpię tej mody na openworldy, ona już trwa zbyt długo i zbyt wiele gier na tym traci. Tak, moim zdaniem gry częściej na tym tracą niż zyskują, bo teraz w openworldach idzie się w ilość a nie jakość. Wolałbym żeby sam Hogwart był bardziej rozbudowany, było więcej ukrytych przejść i zagadek. A sam świat poza Hogwartem to mogliby ograniczyć do Zakazanego Lasu, Hogsmeade i może jakieś naprawdę bliskie tereny. Tutaj trochę przesadzili. Gierkę przeszedłem. W sensie fabułę i wyczyściłem cały Hogwart. Zrobiłem też te ciekawe zadania poboczne, szczególnie te z Sebastianem. Reszty mapy nie czyściłem, bo to tak samo jakby czyścić pytajniki w nowych Asasynach. Teraz jakoś mnie nie ciągnie żeby wracać. Nawet jeśli ma być 15h dodatkowej zawartości. Może kiedyś zerknę. Jestem ciekaw czy mają w planach kolejną grę z tego uniwersum. Mam nadzieję że tym razem bardziej dopracują sam świat. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Vulc myślałem że tylko ja tak mam
-
-
Aktywni użytkownicy