PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
Przecież on w ogóle nie jest zainteresowany, wpada żeby sobie pohejtować i tyle. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Że co? Netanjahu to ultrakonserwa. Jak Ci się uroiło że miałbym być jego wyznawcą? Ja zwyczajnie popieram walkę z terrorystami. Szczególnie gdy wybicie jakiejś bandy staje się koniecznością. A tak jest z hamasem po ich ataku i zbrodniach z października 2023. Co równie ważne Izrael robi to co dobre i dla nas, Zachodu - tępi bojówki proirańskie na bliskim wschodzie. CO jest przygotowaniem do zrobienia porządku z reżimem ajatollahów w samym Iranie. Obecnie wchodzą rajdami coraz głębiej w Liban i zerują hebzollah. I robią to mimo że muszą walczyć na silnie zurbanizowanym terenie, gdzie terroryści mają umocnienia i tunele budowane od lat. Kurcze oni nawet robili tam uderzenia powietrznodesantowe z skokami z malej wysokości. Bezpośrednio na teren zurbanizowany, kontrolowany przez hezbollahowców. Także tu z mojej strony jest pełny podziw dla IDF. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Tu jest pole popisu dla lewicy. Z jednej strony niby oburzają się na uprzedmiotowienie kobiet, z drugiej znów twierdzą, że k**** to normalny zawód. Jak żyć ? -
Przez Alai_de_Loin · Opublikowano
Miałem 13600 w zeszłym roku ale ja nie kojarzyłem Thermal Grizzly z AIO 240 bo to mezalians, na początku miałem 280 (LFII) które przy standardowych ustawieniach MSI czyli bez żadnych zahamowan w 10 minutowej sesji CB23 robiło max 88 stopni. Potem przesiadłem się na 14700KF, zaraz po premierze, tu 280 z ze standardowymi ustawieniami MSI już miało troche pod górkę, przesiadłem się na 360 LFIII. Oczywiście do LFII używałem od zawsze contact frame. Ale ja generalnie nie przejmuje się głośnością mojego pieca, wiec wiatraki maja tak ustawione krzywe ze kiedy temperatury sa powyżej 70 stopni to u mnie startuje eskadron F16 na dopalaczach. A teraz zmieniłem na 13900K, dla zabicia nudy, tak troche po łebkach zrobiłem UV bo moja płyta w tych kwestiach jest troche uboga, wyłączyłem HT i nie gram już w Cinebench :)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi