Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, azgan napisał(a):

Gry mam i tak w digitalu od dawna nie bawię się już w pudełka (podobnie zresztą jak na PC) a podstawka nie jest do niczego potrzebna 

yipz0RY.jpeg

Fajnie, a wiesz jak ludzie maja po 3 -4 konta, np w GT7 dla roznego mmr, albo do jazdy w USA i UE, albo np jest rodzinka i kazdy ma swoje, to w pyrzpadku versji digital kazde konto musi miec kupioną gre, a jak masz plyte blueray to kazde z kont nie musi miec gry, bo gre wsadzasz do napedu. Wiec nie wiem czy digital jest taki dobry, powiedzialby ze raczej bardzo zły, bo widac ze sony zweszylo kase na digitalu... a koniec koncow i tak cene bedziesz mial digitala podniesiana co chocby widac na ps5pro...takze serio digital w swiecie PS5 to najgorsza opcja.

• Upvote 1
Opublikowano
42 minuty temu, Vulc napisał(a):

Od tego się to powinno zacząć i na tym skończyć. Sony nie pierwszy raz wykorzystuje rynkową przewagę i choć nie można stwierdzić, żeby ją sobie ciężką pracą wywalczyło ( Xbox sam się podłożył), biznes is biznes.

I tak zrobi każda korporacja. I nie wiedzieć dlaczego ludzie są zdziwieni, że dąży do maksymalizacji zysków. Jeżeli komuś się wycena nie podoba - nie kupuję. Ja też się zastanawiałem, ale jak sobie pomyślałem na ile lat jest to wydatek to jest to i tak dla mnie bardzo tania rozrywka. 

32 minuty temu, azgan napisał(a):

Bardziej zniechęcające do tego PRO Station jest fakt że nie ma w co grać i praktycznie 0 dużych dobrych EX'ów od Sony 

Mnie nie zniechęca to w ogóle bo to jest mój jedyny sprzęt do grania, ja nie mam czasu ograć 3/4 gier które bym chciał ograć. Exy są dla mnie dodatkiem, który skłonił mnie do tego, że wziąłem pleja, a nie xboxa. I tylko tyle. Jak pisałem wcześniej, exy chyba już kompletnie tracą na znaczeniu powoli bo graczy, którzy kupują różne platformy po to by zagrać w exy jest naprawdę promil.

Opublikowano
36 minut temu, DżonyBi napisał(a):

Będziemy udupieni jak Sony zrobi decydujący pierwszy krok i wyda swoja gre AAA tylko w wersji cyfrowej. I co nam wtedy z tych napędów?

Jak będzie równocześnie premiera na pc to jestem za:toast:

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, DżonyBi napisał(a):

Będziemy udupieni jak Sony zrobi decydujący pierwszy krok i wyda swoja gre AAA tylko w wersji cyfrowej. I co nam wtedy z tych napędów?

Miałeś już Alana, zmiękli 😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@kanon7

Jestesmy w Polsce. PS5 Pro na zachodzie tez juz dostalo pierwsza obnizke.

"Brytyjska sieć sklepów RTV i AGD Argos wystartowała z pierwszą obniżką ceny na konsolę PS5 w wersji Pro. Najnowsza iteracja sprzętu Japończyków kosztuje tam 659,99 funtów, czyli około 40 funtów mniej od ceny nominalnej."

Edytowane przez DżonyBi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

PS5 Digital wybór -> PS5 Pro only Digital (napędy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie)  = doczekamy się brak płyt. Nie od razu wolno ładować graczy w 4 litery. 

Edytowane przez kanon7