PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez J4Z66 · Opublikowano
Hehe, te armoury crate też nieźle przymulone jest. Mam ustawiony stały kolor na włączonym pc. Raz na ileś włączeń nie odpali się i tęczą mi daje. -
Przez Umpero · Opublikowano
Zgłosiłem wiele lat temu sprawę związaną z elektroniczną kradzieżą środków. Sprawa powiązana i z innym gościem, któremu wykradli dane konta, którymi się posłużyli do kradzieży. Gościu ten pochodził z jakiejś małej mieściny na drugim końcu Polski. On też zgłosił kradzież danych. Nawiązałem z nim kontakt, wymieniliśmy się numerami telefonów aby w razie czego się jakoś komunikować. Sprawa ciągnęła się z jakieś trzy miesiące. Po mniej, więcej tym czasie udałem się na komisariat aby dowiedzieć się co w sprawie. Policjant prowadzący powiedział, że wkrótce dostanę powiadomienie, że sprawa umorzona. Zadzwoniłem do drugiego poszkodowanego i poinformował mnie, że policjanci z jego mieściny namierzyli gościa i komputer z którego dokonano przestępstwa. Poleciałem do "swojego" komisariatu i przekazałem te informacje. Oczywiście policjant nie był zadowolony z takiego obrotu spraw gdyż nici z jego umorzenia. Po jakimś kolejnym miesiącu dostałem umorzenie z informacją, że sprawa została przekazana do miejscowości w której znajdowało się narzędzie zbrodni. Tamtejszy prokurator umorzył postępowanie ze względu na niemożność wskazania sprawcy gdyż zakład pracy w którym znajduje się ten komputer poinformował, że osoba do której ten komputer jest przydzielony przebywała w tym dniu na urlopie wypoczynkowym. Im po prostu się nie chce. Nawet jak mają kawę na ławie to podejrzewam, że ciągnięcie sprawy dalej kosztuje ich więcej czasu i środków niż umorzenie nawet na etapie na którym mają już sprawcę na widełkach. -
Przez Elder · Opublikowano
Ma to sens. Włączenie bloku wodnego ram w typowy loop CLC wraz z CPU/GPU nie da tak niskich temp na kostkach ram chyba że ktoś ma potwora MORA600 w takim loop z deltą 4*C w full load (koszmarnie droga opcja). Chłodnica z AIO120 NZXT to może i mało go kosztowała ale ten jego Bits na ram cały set za takie pieniądze kupić to mało prawdopodobne. Nowy set jest drogi https://www.highflow.nl/watercooling/water-blocks/overige-blokken/ram-blocks/bitspower-2-dimms-ram-water-cooling-module-ddr5-version.html?sl=en Może BARROW ? https://pl.aliexpress.com/item/1005007516751893.html?src=google Same nakładki na kostki ram to jeszcze do kupienia https://proline.pl/alphacool-d-ram-module-for-alphacool-d-ram-cooler-black-2-pieces-p8113991 Z blokiem DRAM X2 jest problem,niedostępny w sklepach. Od bardzo dawna w używkach na alle i żulixie nie widziałem zestawów bloków wodnych RAM X2. -
Przez wallec · Opublikowano
Nie mówie o narzucie na procesor bo obecne procesory mają taki power, że szok, tylko o zwykłym użytkowaniu tego szajsu. Jak oprogramowanie od karty graficznej może wyglądać w ten sposób? Tgeo nie da się używać - już wersja "minimal install" jest przesadzona, a co dopiero ten park rozrywki dla dzieci
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi