Legion GO - kawał dobrego sprzętu, ale mam problem, uruchamiam grę na emulatorze ryujinx i kontroler w grze MARIO na Nintendo nie jest widoczny. Emulator "myśli" że podpiętą mam klawiaturę. W ustawieniach nie znalazłem, tzn. wiem gdzie to jest w ustawieniach ale nie ma gotowej konfiguracji kontrolera Legion GO. Domyślam się, że trzeba może pobrać jakiś plik gotowy, albo inny sposób?
PS. Może ktoś zna jakieś duże forum, czat, albo cokolwiek o emulacji albo legion GO gdzie mógłbym zapytać.
@Frog67 jest jeszcze fanowska teoria, że Ciri przeszła próbę traw dzięki "cechowi Rysia", czy tam informacji, które od tego cechu pozyskała. Była to udoskonalona próba niż ta odbywająca się Kaer Morhen, dlatego mogła się jej podjąć.
Nie będzie gorszy, skoro na wyżej podesłanych wykresach / filmiku masz 7600X który jest szybszy od 5800X3D, to 7500F powinien być przynajmniej porównywalny do 5700X3D, a może nawet nieco szybszy. Trudno powiedzieć wprost bo trzeba by mieć bezpośrednie porównanie a takich testów w sieci nie widzę, więc możemy najwyżej szacować "na oko" na podstawie tego jak wypadają podobne procesory (7500F to praktycznie ten sam proc co 7600X tylkko z o 300 MHz mniejszymi taktowaniami).
Pamiętaj tylko, że przy 7500F i AM5 musisz zmienić RAM na DDR5. Ale te pamięci co masz DDR4 mają dobre parametry więc odsprzedasz je za sensowną kwotę, to przesiadka na DDR5 nie będzie wiele kosztować.
Rekomendowane odpowiedzi