Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak cena wróci do normy, a wróci i dostępność będzie dobra, a będzie, to będziesz mógł kupić sobie PS5 Pro z napędem i to też jest fakt.

Dalej jednak nie dałeś tego dowodu w postaci choćby wewnętrznego maila SONY z którego wynika, że to spisek : )

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Mój ziomek na magazynie sam ma 200 napędów i tylko czeka na rozwój sytuacji : ) Napędów nie ma, bo handlarze je chomikują.

Zaraz okaże się, że PRO się jednak tak cudownie nie sprzedaje i napędy wrócą na rynek w normalnej cenie.

Edytowane przez MroczneWidmo
Opublikowano
33 minuty temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał:

A te linie to jest fakt czy Twoj domysl? Jesli fakt to daj zrodlo tej informacji. Moge kupic naped za niemal dwukrotnie wyzsza cene niz MSRP albo kupowac digital. Dzieki za taki wybor Sony, 4ThePayers %-) 

Ale to nie trzeba miec zadnych danych, zeby widziec, ze na jednej lini nie produkuje sie dwoch roznych sprzetow rozniacych sie technologicznie, cena napedu to nie wina sony, ze jest  2x wieksza cena.

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Tombycz napisał:

Ja kupię PS5 Pro dopiero jak wyjdzie PS6 nrazie nie mam w co grać

To jest największy "problem" tej konsoli, albo inaczej grać jest w co o ile komuś odpadają multi-platformy. 

Opublikowano
47 minut temu, voltq napisał:

za 3969 x kom robi dobra "promocje" , pytanie czy te napedy napewno beda pasowac od slim? bo panele podobno nie pasuja z slima do pro

Sony pisało że spasuje.

40 minut temu, Phoenix. napisał:

Ta oferta xkom to wisi od kilku tyg ;) Niedostepna.

Owszem, ale jeszcze 3 dni temu nie było ceny.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

nie przeszkadza wam gra w 30 fps na konsoli ?

albo 60 fps i mydło na TV/monitorze?

Teraz jeszcze bez napędu konsola , czy będziecie dokupować napędy ?

Edytowane przez voltq
Opublikowano
3 minuty temu, Tombycz napisał:

Szczęściarz :magik:

Od kilku msc jestem bez PC i zloze dopiero jak wyjda nowe gpu nvidia/amd 3-4mscbo skladam calkiem od podstaw wszytsko lacznie z akcesoriamii biurkiem wiec konsola wypelni poki co luke bo juz jestem glodny grania ;)  Zapewne bym jej nie kupil gdybym mial juz zlozonego PC.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, voltq napisał:

Nawet jak mialem ps5 wczesniej to nie gralem w zadna gre w 30fps, kazda miala 60fps, a na PS5 PRO tez nie widze, zadnej gry w ktora mialbym zgrac w 30fps. A czy granie w 30fps przeszkadza?? Owszem i nigdy w 30fps w nic nie zagram. Dla mnie konsola  to i tak bedzie dodatek do wydajnego PC.

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał:

Od kilku msc jestem bez PC i zloze dopiero jak wyjda nowe gpu nvidia/amd 3-4mscbo skladam calkiem od podstaw wszytsko lacznie z akcesoriamii biurkiem wiec konsola wypelni poki co luke bo juz jestem glodny grania ;)  Zapewne bym jej nie kupil gdybym mial juz zlozonego PC.

Jestem w identycznej sytuacji, też będę składał wszystko od podstaw, cały gaming room i PC.

A co do PRO to też kupię bo lubię konsole i PC, dlatego w salonie też chce coś mieć (obecne siedzę na XSX). Po zakupie PRO XSX pójdzie pod młotek.

• Upvote 1
Opublikowano
33 minuty temu, voltq napisał:

albo 60 fps i mydło na TV/monitorze?

Teraz jeszcze bez napędu konsola , czy będziecie dokupować napędy ?

Na padzie idzie grać,na myszce dramat.No i teraz zazwyczaj exy mają tryb 40fps w trybie Quality.

Opublikowano (edytowane)

99% nowych duzych gier ma dwa tryby wydajnosci na premiere lub dodaja po premierze wiec kazdy znajdzie cos dla siebie, a czesto i ten trzeci 40hz tryb. Teraz w dodatku kolejne dla PROsiaka beda tryby. W jedyna gre jaka ew przewiduje zagrac na konsoli w 30fps to jest gta 6 bo nie przewiduje 60fps na PRO. Ale jak gra bedzie tak dobra jak ludzie oczekuja to mozna przymknac oko. Glownie i tak bede gral na PC.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

Ja PRO odpuscilem kompletnie - za malo exow, zeby kupic tylko pod GTA VI :E

Za to poluje na podstawke z napedem na OLX... gdzie te okazje po 1K o ktorych pisaliscie na pcl? Obecnie 10 ogloszen lokalnych (w promieniu 100km) i nic, albo nikt nie odpisuje i po chwili konta poblokowane albo kontakt sie urywa jak chce sprawdzic na miejscu :D Ale nie bede sie poddawal w tym temacie, jest rok czasu na to.