Stjepan 2 376 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 16 minut temu, tgolik napisał(a): Widać, że jest odklejona. Nie rozumie, że Shadows to tylko gra komputerowa, że to nie dzieje się naprawdę To twoje zdanie, to jej jedyny materiał o Yasuke i tym angolu co se nawymyślał historię, mądralo opowiedz tak jak ona o Odzie Nobunadze i bogach japońskich, nic nie opowiesz bo wiesz. 2 3
KamcioGF 67 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Mnie to z grubsza jedna rzecz irytuje w tej grze. Mapa jest spora i nie można po niej tak latać na przełaj jak w odyseji a zadania są losowo rozsiane po całej mapie zamiast po kolei odhaczać lokacje. Pograłem póki co trochę ponad 20h i z połowa czasu to dojazd na miejsce.
blabla123 838 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Niektórzy to masochiści, jedni grają w bamburaja, inni wchodzą na taki rak kontent jak ppe. Co kto lubi. 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Godzinę temu, Sobtainer napisał(a): Takie szybkie pytanie związane z tym klimatem, mam rozumieć że Tsushime brać w ciemno i jest bardziej poważna? Generalnie tak. Cushima tez nie jest dla kazdego. Tekstury masz jak z Playstation 3. Ogrywam kolejny dzien i coraz bardziej jestem zly na ten ogrom napracowania bo wiem jaka gra by to mnogla byc. Gra wymaga: Wywalenie czarnucha Poprawienia transportu Lepszej fabuly bo to co mamy to jakas pomylka Lepszych dialogow Poprawienia AI wrogow Zrobic gre typowo pod skradanie Wtedy by to bylo blisko RDR2 pod wzgledem jakosci a tak mamy 'tylko' dobra gre Edytowane 25 Marca przez Roman_PCMR
Roman_PCMR 866 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Wklejam ponownie bo widze ze opinie na forum sa skrajne. Polecam podcast z UV-em, on jest fanem serii ale podszedl do tego assasynka bardzo rzetelnie. Jako spoiler zdradze ze AC:S to bedzie ostatnia gra serii AC UV-a Edytowane 25 Marca przez Roman_PCMR
Szambo 641 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Oni by musieli stworzyć najpierw zbudować angażującą historię z różnymi aktywnościami na te powiedzmy 10-15h, dopracować aktywności poboczne - zmniejszyć wyraźnie ich ilość, popracować nad jakością. Dopracować skradanie i wynieść je na nowy poziom. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 11 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Jako spoiler zdradze ze AC:S to bedzie ostatnia gra serii AC UV-a To chyba będzie ostatnia gra serii ogólnie, kropka
Sheenek 330 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Malo prawdopodobne, jezeli ubi upadnie i tak ktos ich kupi. A seria AC to glowny kon pociagowy tej stajni. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Powinni wskrzesić Splinter Cell'a. I dać odpocząć od AC.
crush 3 575 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Niektórzy się dziwia, że media growe straciły szacunek... I ci sami ludzie: 4
Kadajo 7 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Już było pisane apropo PPE, jaki oni poziom prezentują. To już te gry są lepsze od tych ich wypocin.
Fenrir_14 825 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Rozumiem że murzynem nie można robić misji assasynskich w nocy ( w sensie tych misji po cichu )? Jako że bohater wtapiałby się w tło praktycznie nie możliwe byłoby wszczęcie alarmu
Kadajo 7 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 11 minut temu, skypan napisał(a): A widzieliście znaki od Ubi na niebie ? Pożegnali się z ziemia 1
samsung70 210 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 5 godzin temu, tgolik napisał(a): Gram Naoe mieszając skradanie i walkę kataną. Traktuję to jako wyzwanie i walka mieczem nawet z mocniejszymi przeciwnikami jest dla mnie satysfakcjonująca. da sie jakos podkrecic mieczyki zeby kobitka nie byla taka slaba w boju? ja wiem ze idzie kazdego zabic z ukrycia na hita, ale mieczykami fajnei sie macha
Kadajo 7 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca I Save'y przestana działać Ten Assasyn lepszy był: 1
crush 3 575 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Zaraz... To jest streszczenie? Czy 8GB patch naprawiający tryb photo? 4
marcin2468 28 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Skoro gra jest tak kiepska to nie rozumiem po co youtuberzy robią o niej tyle filmików. No chyba tylko żeby oglądalność się zgadzała 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Kontrowersje najlepiej się klikają,a ta gra już nakręcała wszystkich od praktycznie roku czasu. 2
Sheenek 330 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 31 minut temu, crush napisał(a): Zaraz... To jest streszczenie? Czy 8GB patch naprawiający tryb photo? No bo masz 8MPixeli aparat w tym photo mode 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 36 minut temu, marcin2468 napisał(a): Skoro gra jest tak kiepska to nie rozumiem po co youtuberzy robią o niej tyle filmików. No chyba tylko żeby oglądalność się zgadzała Bo złe rzeczy lepiej się klikają. 1
Rekomendowane odpowiedzi