zozolek 336 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 9 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Jak się grało w poprzednie części i się podobało, to też się będzie podobać. Od lat całokształt się nie zmienia. @zozolek na ubi z kodem jest za 100 🙂 Ajj to przegapiłem. No nic, gra sie fajnie - w sunie jedynie valhalli nie ukończyłem, bo była za wielka.
Phoenix. 5 183 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 11 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Jak się grało w poprzednie części i się podobało, to też się będzie podobać. Od lat całokształt się nie zmienia. @zozolek na ubi z kodem jest za 100 🙂 To co to za kod co rabatuje prawie 200zl ? Bo gra w reularnej cenie jest.
AndrzejTrg 2 984 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 21 minut temu, Phoenix. napisał(a): To co to za kod co rabatuje prawie 200zl ? Bo gra w reularnej cenie jest. https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/zimowa-wyprzedaz-w-ubisoft-store-ostatnia-szansa-na-uzycie-kodu-rabatowego-na-40-zl/ Promka trwała do dzisiaj do godziny 11 🙂 1
zozolek 336 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 15h za mną - jestem ogólnie na tak. Pytanie, bo gram w 3440:1440 DLAA + FG czy DLSS 4.5 JAKOŚĆ + FG OFF. Aktualnie gram DLAA z FG i mam ok 120 fps bez dropów.
zozolek 336 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): To jeszcze 10 i Ci się znudzi ogólnie wejść, zrobić aktywność, nieco posunąć fabułę Odmóżdżająca gra dla niebzyt wymagających - choć graficznie jest na czym oko zawiesić a warunki pogodowe chyba najlepsze jakie widziałem do tej pory. 1
ODIN85 3 767 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia A w takim wypadku nawet szybciej Myślałem że samą fabułę robisz.
zozolek 336 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): A w takim wypadku nawet szybciej Myślałem że samą fabułę robisz. Tak szczerze, to nie wiem gdzie jest ta fabuła 😄 eliminuje z jednego drzewka, by za chwile zobaczyć kolejne drzewko 😁. Jaaaske nawet polubiłem, poprzednie odsłony sobie tak czysciłem dobijajać po 60-90h. 1
tgolik 609 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Ja też nie za bardzo wiem, które elementy drzewka to fabuła a co jest opcjonalne. Na początku było więcej fabuły. W połowie gry jesteśmy zmuszeni do lewelowania. A zadania fabularne, to te na które mamy za mały poziom. Gra zachęca do czyszczenia mapy, przez co w końcu zapominamy imiona postaci i w ogóle tracimy orientację w fabule. Edytowane 11 Stycznia przez tgolik 1 1
miro 987 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 5 godzin temu, zozolek napisał(a): poprzednie odsłony sobie tak czysciłem dobijajać po 60-90h. valhalla z dlc wszystkimi miałem ponad 180 i jeszcze było sporo do odkrycia tu mam prawie 140 i jeszcze kupa roboty jakby chciał wszystko zrobić na 100% teraz już sobie włączam raz na jakiś czas i coś tam porobię, pobiegam, obczaję widoczki... Godzinę temu, tgolik napisał(a): w ogóle tracimy orientację w fabule. dokładnie 1 2
zozolek 336 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 22 godziny temu, tgolik napisał(a): Ja też nie za bardzo wiem, które elementy drzewka to fabuła a co jest opcjonalne. Na początku było więcej fabuły. W połowie gry jesteśmy zmuszeni do lewelowania. A zadania fabularne, to te na które mamy za mały poziom. Gra zachęca do czyszczenia mapy, przez co w końcu zapominamy imiona postaci i w ogóle tracimy orientację w fabule. hehe, no coś w tym jest. A szkoda, bo był potencjał - rozdmuchali to za bardzo. 1
MrKetiw 195 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Co według was jest ładniejsze graficznie Asasyn czy Tsushima ?
tgolik 609 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 3 minuty temu, MrKetiw napisał(a): Co według was jest ładniejsze graficznie Asasyn czy Tsushima ? Cusziima nie ma startu do asasyna 3
MrKetiw 195 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 1 minutę temu, tgolik napisał(a): Cusziima nie ma startu do asasyna Oglądam filmiki i dość nieźle to wygląda, ostatnim Asasynem w jaki grałem była Odyseja a na chwilę załączyłem Valhalle i wyglądała tragicznie.
ODIN85 3 767 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 7 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Co według was jest ładniejsze graficznie Asasyn czy Tsushima ? Asasin alu Tsushima nadrabia całą resztą.
Fatality 750 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) W dniu 13.01.2026 o 20:12, MrKetiw napisał(a): Oglądam filmiki i dość nieźle to wygląda, ostatnim Asasynem w jaki grałem była Odyseja a na chwilę załączyłem Valhalle i wyglądała tragicznie. GoT ma lepszy styl artystyczny. Jak zwrócisz uwagę na jakość detali do wiadomo, że nie ma startu. W końcu gra z PS4. Jestem po ok. 4h - i zabiciu tego samuraja co ukradł skrzynkę na samym początku. Widzę, że gra wymaga sporo grindu i czyszczenia zamków dla łupów i level'u. Na razie jest przyjemnie, ale podejrzewam, że z czasem może zbrzydnąć jak widziałem po wcześniejszych postach. Optymalizacja też trochę średniawa bo na 5080 musiałem zbić cienie aby w DLSSQ trzymało 60 fps w każdej lokalizacji. Poza tym gra wygląda pięknie. Chyba najładniejszy tytuł obecnie. Edytowane 15 Stycznia przez Fatality
AlienT 13 Opublikowano Środa o 18:32 Opublikowano Środa o 18:32 (edytowane) Ten asaasin jest super i polecam kazdemu jakos ciekawoste wrzucam fotke z gry i na zywo to wyglada bajka . SS jest na 3080 rtx robilem, dzieki tej grze przesiadlem sie na 5080. Zamki ktore odwiedzilem bedac w japoni a tutaj w grze sa naprawde super wykonane Jak by ktos chcial wiecej porownań z gry i na żywca niech pisze pw. Edytowane Środa o 18:34 przez AlienT 1 1
ODIN85 3 767 Opublikowano Czwartek o 03:19 Opublikowano Czwartek o 03:19 Daj w spoiler swoje foty z podróży.
AlienT 13 Opublikowano Czwartek o 14:41 Opublikowano Czwartek o 14:41 jest na co popatrzeć jewst Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler forza 6 VID_20251010_222642.mp4 Forza 6 4 3
Rekomendowane odpowiedzi