Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty masz naprawde cos gosciu z glowa nie tak, ja tu wrzucacm porownanie gdzie gosciu pisze o molziwosdci technicznych silnika a ty wrzucasz zdjecia bo ci sie dno rzeki rozni od laguny, wez ty chlopie jakas tabletke na glowe naprawde ;) 

ja sobie cisne z tego beke a ty wrzucasz fotki "dna" :boink::hihot: kabaret..

jezeli nie zrozumiales kontekstu o czym ten gosciu pisal w poscie to ok ale nie musisz  na sile udawac, ze zrozumiales, a wiemy juz ze nie zrozumiales i nie zrozumiesz ;) 

Opublikowano
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ty masz naprawde cos gosciu z glowa nie tak, ja tu wrzucacm porownanie gdzie gosciu pisze o molziwosdci technicznych silnika a ty wrzucasz zdjecia bo ci sie dno rzeki rozni od laguny, wez ty chlopie jakas tabletke na glowe naprawde ;) 

ja sobie cisne z tego beke a ty wrzucasz fotki "dna" :boink::hihot: kabaret..

jezeli nie zrozumiales kontekstu o czym ten gosciu pisal w poscie to ok ale nie musisz  na sile udawac, ze zrozumiales, a wiemy juz ze nie zrozumiales i nie zrozumiesz ;) 

Ale to Tobie zwracają uwagę w różnych tematach na zachowanie oraz sposób, w jaki reagujesz i odpowiadasz, a zaburzenia emocjonalne można leczyć 😉.

Druga kwestia to, to że silnik jest dokładnie ten sam, jak i zawarta w nim technologia, a urywki na filmikach prezentują inne środowisko, stąd zwróciłem uwagę, że różnice nie wynikają z silnika czy technologii.

Opublikowano

Ale to ty nie zrozumiales porownania, a nie ja, ja tylko cisne beke z twoich wrzutek "dna" i jak wiadac za bardzo to porownanie do siebie wziales  wrzucajac tu te fotki co jest komiczne a jest najmniej istotne jak to dno wyglada  ;) 

A o moje zachowanie sie nie martw i niech sobie ludzie gadaja, nie naleze do towarzystwa klepiacego sie po ramieniu jak ty to lubisz robic byle przypodobac sie kazdemu ;) 

Opublikowano (edytowane)

@azganEwidentnie ma jakiś problem z sobą gdy ktoś się z nim nie zgadza, mówi ze mu to cytuje: kolo dupy lata. Ale walczy o tego black flaga jak o swoje dziecko . Kolejna alfa i omega Internetu. xd Wracając do gry, graficznie wygląda dobrze, problem jest właśnie że walka i rozgrywka.. wygląda drętwo, animacje sie przenikają, ewidentnie to kopia z Valhali jak już na Internetach zauważyli, walka jest na bliskiej kamerze tak jak tam była.

Edytowane przez Luki_
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Luki_ napisał(a):

o tego black flaga jak o swoje dziecko

Ja tylko stwierdzam fakty po tym co widze, jak jest lipa to pisze ze jest lipa, jak cos sie dobrze zapowiada to pisze ze sie dobrze zapowiada ;)  I tak gra mi kolo dupy lata bo jej nie kupie ale to nie znaczy ze jak cos sie zapowiada dobrze mam pisac ze jest zle bo mozna pochwalic jak cos jest dobrze zrobione. I nie musze z gory krytykowac tylko dlatego, ze to ubi gra.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)

Reinkarnacja Geralta na purpc kto wie czy to nie nasz Phenix (:

1111.jpg

Nikt nie mówi ze to będzie złe ale za wcześnie żeby to oceniac na 100%, bo ty tak twierdzisz.  Na razie to wygląda na ok remek i tyle.  A ty sie tym za bardzo denerwujesz a nie ma czym.  (: Wyjdą pierwsze recenzje, dostaniemy grę, się okaże.   Napisze ci sprawozdanie planuje ograć na premierę w ubi+ ale i tak pewnie je zhejtujesz (:

Edytowane przez Luki_
  • Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ale to ty nie zrozumiales porownania, a nie ja, ja tylko cisne beke z twoich wrzutek "dna" i jak wiadac za bardzo to porownanie do siebie wziales  wrzucajac tu te fotki co jest komiczne a jest najmniej istotne jak to dno wyglada  ;) 

A o moje zachowanie sie nie martw i niech sobie ludzie gadaja, nie naleze do towarzystwa klepiacego sie po ramieniu jak ty to lubisz robic byle przypodobac sie kazdemu ;) 

Człowieku podlinkowałeś treść z której wynika że gra na tym samym silnikiu i technologii wygląda lepiej a autor tego X'a poparł to urywkami filmików na których pokazane jest właśnie dno z zupełnie innego środowiska co już samo w sobie jest zwyczajnie bez sensu i nijak ma się do tego o czym pisze 😉

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Luki_ napisał(a):

to oceniac na 100%,

Ja oceniam to co widze i na podstawie tego na czym gra bazuje, czyli na udanej czesci wiec nie trzeba byc wrozka zeby wiedziec ze to nie bedzie zaden crap, a to jak gre ulepszyli to kierunek w sluszna strone . To ty masz problem z moim zdaniem, i to ty dzwonisz a nie ja wiec pozwol ze ja bede mial swoje zdanie a ty swoje, tylko roznica jest miedzy nami taka ze ja twoje akceptuje i nie staram sie przekonywac na sile tak jak ty to robisz ;) 

3 minuty temu, azgan napisał(a):

Człowieku podlinkowałeś treść z której wynika że gra na tym samym silnikiu i technologii wygląda lepiej a autor tego X'a poparł to urywkami filmików na których pokazane jest właśnie dno z zupełnie innego środowiska co już samo w sobie jest zwyczajnie bez sensu i nijak ma się do tego o czym pisze 😉

Kolejny blazen leci do ignorowanych bo szkoda mi czasu na ciebie naprawde ;) 

`

17 minut temu, Luki_ napisał(a):

Reinkarnacja Geralta na purpc kto wie czy to nie nasz Phenix (:

No i gosc ma racje bo patrzac jakie klapy wydali w ostatnich latach to tez jestem tego zdania ze bedzie to ich najbardziej udana gra ostatnich lat ;)  Avatak to klapa, Star Wars to klapa, czarny asasyn to rowniez klapa.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
Teraz, Phoenix. napisał(a):

Kolejny blazen leci do ignorowanyhc bo szkoda mi czasu na ciebie naprawde ;) 

Super, dziękuję, zrobisz mi tym przysługę. Brak argumentów i logicznego myślenia nad tym co piszesz oraz zamieszczasz tylko mnie utwierdza w przekekonaniu że nic nie tracę 😁👍

38 minut temu, Luki_ napisał(a):

@azganEwidentnie ma jakiś problem z sobą gdy ktoś się z nim nie zgadza, mówi ze mu to cytuje: kolo dupy lata. Ale walczy o tego black flaga jak o swoje dziecko . Kolejna alfa i omega Internetu. xd Wracając do gry, graficznie wygląda dobrze, problem jest właśnie że walka i rozgrywka.. wygląda drętwo, animacje sie przenikają, ewidentnie to kopia z Valhali jak już na Internetach zauważyli, walka jest na bliskiej kamerze tak jak tam była.

Nie jestem tym zaskoczony 😉

Opublikowano

Ty nic nie akceptujesz, nie mam juz siły do ciebie . Czarny asasyn to klapa? to od Orgin najlepszy asasyn. xd  Jeśli przeszkadza ci to ze tam jest jakiś Czarny to nie problem jest w grze a w tobie. (:

Opublikowano

Wszystkie te gry to sprzedazowe klapy, a jak widze czarnego asasyna to mi sie niedobrze robi :hihot: Ale jak ci sie gra podoba to swietnie ;) 

5 minut temu, Luki_ napisał(a):

to nie problem jest w grze a w tobie.

Poki co to ty masz wielki problem z akceptacja czyjegos zdania co widac na kazdym kroku ;) 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Poki co to ty masz problem z akceptacja czyjegos zdania, jesli ktos nie mysli tak jak ty tzn ze ma problem, jak mi sie czarny samuraj nie poodba to wyszlo szydlo z worka, ale wiesz ze to tylko o tobie zle swiadczy, a nie o mnie ;) 

5 minut temu, Luki_ napisał(a):

Ale przynajmniej wiemy na czym stoimy. 

ja wlasnie siedze ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Phoenix. napisał(a):

a jak widze czarnego asasyna to mi sie niedobrze robi :hihot: 

No i jeszcze kazali grac Babą do tego japonką . Wariactwo. (:

Edytowane przez Luki_
  • Like 1
Opublikowano

Nie bez powodu gra zostala zjechana, nie bez powodu byl taki hejt, nie bez powodu gra sie tak slabo sprzedala, wlasnie dlatego ze wybrali sobie czarnego samuraja i mam nadzieje ze to ostatnie glupie pomysly ubi ;)  

3 minuty temu, Luki_ napisał(a):

Babą

Nie widze w tej roli nic zlego jesli trzyma sie klimatu ;) 

Opublikowano
Teraz, Luki_ napisał(a):

Hejtowali takie piwniczaki jak ty ja tam to miałem gdzies grałem i tyle.

No pieknie, problem z akceptacja czyjegos zdania, a teraz sloma z butow wyszla, co jeszcze ? :hihot: zaskocz mnie! 

1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Widzę że rabini niezgodni odnośnie tego czy Ubi robi dobre gry czy nie. 

takie pol na pol :P

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

takie pol na pol :P

No jeśli pół na pół, czyli 5/10, to znaczy że muszą być absolutnie ujowe. Czy takie są - nie wiem. Jedną kupiłem i zwróciłem w ciągu 2h (Origins), drugą kupiłem i porzuciłem po 10-15h (Odyssey). 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

No pieknie, problem z akceptacja czyjegos zdania, a teraz sloma z butow wyszla, co jeszcze ? :hihot: zaskocz mnie! 

Przecież ty to o sobie piszesz xd :E Poziom hipokryzji i chamstwa po za skala. Do tego problemy z rasizmem. 

Edytowane przez Luki_
  • Upvote 2