Stjepan 2 376 Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia Cytat - Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.
Crew 900 1 000 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Heh gdyby nie to przesunięcie to byśmy dostalimy znów wybrakowany produkt.
Stjepan 2 376 Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia 7 minut temu, Crew 900 napisał(a): Heh gdyby nie to przesunięcie to byśmy dostalimy znów wybrakowany produkt. Ubikacji to nie uratuje, pewnie w przyszłym roku przejdzie w ręce chińczyków i skończy się aktywiszczowanie i tęczowanie. 1 1
Godlike 880 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Ja to liczę ze sie dobrze sprzeda ale tylko dlatego bo pamiętam jak @Stjepan obiecywałeś ze wtedy zostsniesz księdzem szkoda ze nie mam screena tego postu z laba
Godlike 880 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia https://www.ppe.pl/news/360801/zmuszanie-do-modlitw-bicie-i-obelgi-ubisoft-reaguje-na-raport-o-wspoltworcach-assassins-creed-shadows.html 1
crush 3 575 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Ale to trzeba mieć pecha żeby w kraju gdzie 90% to muslimy trafić na katola terrorystę. Cytat polecenie nagrania wideo, w którym osoba policzkuje się 100 razy czy uderza głową o framugę drzwi Edytowane 8 Stycznia przez crush
Tomek1623 266 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Hahah, no ładnie. Kurde szkoda. Edytowane 9 Stycznia przez Tomek1623 2 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Obawa przed zniszczeniem w peeku przez KC2? 1
Tomek1623 266 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Imo stan gry był tak nędzny, że i extra 4 miesiące to za mało.. Choćby czegokolwiek nie mówili jakie to inne powody, nie uwierzę. Edytowane 9 Stycznia przez Tomek1623
JeanPepin 333 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Może fejk jakiś ten news? niby o 18:00 puszczony a żadnego info u jakichkolwiek pismakow, w sklepie data niezmieniona.
Tomek1623 266 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Nie sądze, oficjalne konta ubi na tt piszą. Edytowane 9 Stycznia przez Tomek1623
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, JeanPepin napisał(a): Może fejk jakiś ten news? niby o 18:00 puszczony a żadnego info u jakichkolwiek pismakow, w sklepie data niezmieniona. W sklepie to jeszcze w grudniu wisiala data pierwotnej premiery listopadowej https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-zalicza-kolejne-opoznienie-premiery-ubiso/z12bf61 Edytowane 9 Stycznia przez Godlike 1
JeanPepin 333 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Jeszcze niech rockstar na początku marca da trailer i uruchomi preordery. 2
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Czyli teraz jeszcze wieksza szansa na to, ze do rtx będzie kodzik na KCD2 Edytowane 9 Stycznia przez Godlike
ODIN85 3 502 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 26 minut temu, Jaycob napisał(a): Obawa przed zniszczeniem w peeku przez KC2? No i super. Mniej do ogrania w tym gorącym miesiącu
Element Wojny 4 775 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, Godlike napisał(a): Czyli teraz jeszcze wieksza szansa na to, ze do rtx będzie kodzik na KCD2 Oby, gdybym dostał kod akurat na ten szajs z makumbą to bym się ostro wku...
ODIN85 3 502 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): KCD2 ich ostro wystraszył. Dopinają umowę z Tencentem 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Łał. Nie chcę sobie wyobrażać jaki stan był ten gry w listopadzie .. 3
voltq 1 372 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Tencent wykupi ubi ? Czy AC jest niegotowy ? Uciekają przed KCD?
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, crush napisał(a): Wybielacz nie chce zadziałać. A moze właśnie działa, i potrzebują jeszcze troche czasu zeby go wybielić w cutscenkach Marzenia, choc z drugiej strony ciekawe jakby to wtedy wytłumaczyli
Tomek_ITH 317 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia W warhorse strzelają korki od szampana.
ODIN85 3 502 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Łał. Nie chcę sobie wyobrażać jaki stan był ten gry w listopadzie .. Jak każdy Asasin na premierę?
Rekomendowane odpowiedzi