AudRob 132 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Dziś znowu parę kart było nawet do 1000zł za rtx 4070 oszuści działają a OLX nic nie robi. olx.pl/d/oferta/asus-geforce-rtx-4070ti-12gb-CID99-ID17pWWN.html?isPreviewActive=0
j4z 942 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Dziwne że konto na olx dwuletnie. Czyżby zaplanował to już dwa lata temu?
Doamdor 1 788 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @j4z Nie ma znaczenia ile konto ma lat, oszust może posługiwać się kontem nowym, jak i 8 letnim. Jeżeli dalej pojawiają się tego typu oferty, to dalej udaje im się kogoś oszukać.
j4z 942 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Statycznie dużo mniej baitów jest od kont ponad rocznym stażem, niż od utworzonych w bieżącym miesiącu.
ryba 1 246 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Bo trudniej sie kradnie konta niz zaklada nowe? Malo to bylo akcji z kradzionych kont, nawet na allegro?
Pentium D 1 164 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Jakiś czas temu próbowała kupić ode mnie 9800X3D tray, teraz truje dupe o boxa oferując cenę jak za 7800X3D. Zablokowałem bo już szkoda nerwów. Edytowane 11 Września przez Pentium D
AudRob 132 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Dzisiaj znowu było parę kart rtx 4xxx wystawionych przez oszusta za grosze jak OLX gościa blokuje za parę godzin znowu wystawia kartę za grosze pod innym nickiem na innym koncie jedna jeszcze jest olx.pl/1025931903/ olx.pl/d/oferta/rtx-3070ti-zotac-amp-CID99-ID17qJEK.html?reason=seller_listing . Za 650 ale czub.
duniek 255 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września jestem żulem ebay - cena 1700$ - ale z MAKE OFFER - wpisalem 500$ dla jaj i sie gosc zgodzil najlepsze ze przechodze do kasy a tam 500 + TAX 49$ (wysylka do Kalifornii) myslalem ze na ebay to juz ceny koncowe beda (bo wiedzialem ze w sklepach sa bez tax-u)
AudRob 132 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Następna karta okazja . olx.pl/d/oferta/nvidia-geforce-rtx-4070-super-verto-oc-12gb-gddr6x-CID99-ID17qZh9.html?chat=1&isPreviewActive=0 olx.pl/d/oferta/nvidia-geforce-rtx-4070-ti-CID99-ID17rbMf.html?isPreviewActive=0
marcin2468 28 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 3 godziny temu, AudRob napisał(a): Następna karta okazja . olx.pl/d/oferta/nvidia-geforce-rtx-4070-super-verto-oc-12gb-gddr6x-CID99-ID17qZh9.html?chat=1&isPreviewActive=0 po co to wstawiasz tutaj?
łukasz850 143 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Na OLX to głównie odbiór osobisty. Nie ma ochrony kupujących, Nigdy sie obcym ludziom nie robi przelewów.
Zhao 583 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 35 minut temu, marcin2468 napisał(a): po co to wstawiasz tutaj? Ja te tematy połączyłem bo kolega @AudRob ma tendencje do tworzenia kilku tematów jednocześnie a takie scam oferty pasują tutaj
AudRob 132 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 14 minut temu, Zhao napisał(a): Ja te tematy połączyłem bo kolega @AudRob ma tendencje do tworzenia kilku tematów jednocześnie a takie scam oferty pasują tutaj Dobra oki. Następna olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-kfa2-geforce-rtx-4070-ti-super-CID99-ID17rdCR.html
AudRob 132 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 5800x3d za 500zł olx.pl/d/oferta/uzywany-procesor-amd-ryzen-7-5800x3d-CID99-ID17rtig.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0
ryba 1 246 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września @AudRob Czy to jest forum techniczne allegro do zglaszania scamow? Wiesz, ze ameryki nie odkryles w tym momencie? Rownie dobrze, mozemy tysiace linkow tu wklejac, co to zmieni? Ani to smieszne, ani pomocne. 2 1
j4z 942 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września W dniu 12.09.2025 o 00:19, Pentium D napisał(a): Jakiś czas temu próbowała kupić ode mnie 9800X3D tray, teraz truje dupe o boxa oferując cenę jak za 7800X3D. Zablokowałem bo już szkoda nerwów. Stary, jak na screenie widnieje cena wyższa, niż można nówkę dostać. Moim zdaniem "jej" propozycja jest uczciwa. Nie chcę Cię urazić, ale takimi postami trochę się kompromitujesz.
nozownikzberlina 500 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) 25 minut temu, j4z napisał(a): Stary, jak na screenie widnieje cena wyższa, niż można nówkę dostać. Moim zdaniem "jej" propozycja jest uczciwa. Nie chcę Cię urazić, ale takimi postami trochę się kompromitujesz. to ten procesor?: najtaniej znalazlem za 1490 z foxa, to giga X D z pentiuma . ogólnie nie czuje klimatu naśmiewania się z ludzi, jak bardzo często sprzedający wystawiają na przykład karty graficzne pięcio czy sześcioletnie i żądają za nie stówkę czy dwie mniej niż za nową z gwarancją. Piszesz do typa, czy daje jakąkolwiek gwarancję to on nie bo używany sprzęt, rzucasz mu ceną adekwatną to on się bulwersuje i nierzadko wyzywa. Nie rozumiem Edytowane 13 Września przez nozownikzberlina 1
ryba 1 246 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) z Was, nawet nie umiecie powiazac "chwilowo wstrzymane" z cena i pomyslec analitycznie. Edytowane 13 Września przez ryba 1
Pentium D 1 164 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września @j4z @nozownikzberlina widzicie barany, że "chwilowo wstrzymane"? Dałem cenę +1000 aby nikt nie kliknął kup teraz. To jest Box więc cena 1730 obecnie i chętni są tylko czekają na wypłatę. 1
j4z 942 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Trzeba było zdjąć kup teraz baranie. A typiarze napisać, że jest rezerwacja, a nie jakieś cyrki i się zachowujesz, jakby nie wiadomo co zrobiła. I box nówka jest za 2k, nie trzeba długo szukać. Zazdroszczę klientów, jak wezmą od ciebie za 1730. Szczerze mówiąc nawet nie zwróciłem uwagi, że wstrzymane. 1
nozownikzberlina 500 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 57 minut temu, Pentium D napisał(a): @j4z @nozownikzberlina widzicie barany, że "chwilowo wstrzymane"? Dałem cenę +1000 aby nikt nie kliknął kup teraz. To jest Box więc cena 1730 obecnie i chętni są tylko czekają na wypłatę. nie musisz od razu wyzywać 1
Pentium D 1 164 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) 2 godziny temu, j4z napisał(a): jakby nie wiadomo co zrobiła No jest kurna niewidoma. Jak w cenniku samochód masz za 100k to nie idziesz żebrać aby dali 30% rabatu. Tak samo w biedronce nie negocjujesz cen przy kasie. 2 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a): nie musisz od razu wyzywać Myślałem, że jesteś z przełomu marca i kwietnia. Edytowane 13 Września przez Pentium D 1 2 1
j4z 942 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Biedronka Samochód Daj spokój... 57 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): nie musisz od razu wyzywać Trafiłeś xd 2 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a): on się bulwersuje i nierzadko wyzywa 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września @nozownikzberlina @j4z @Pentium D Proponuję schłodzenie dyskusji, a najlepiej zmianę tematu.
j4z 942 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Z mojej strony jest zakończony. PS była na chłodno dopóki kogoś nie poniosły emocje. Edytowane 14 Września przez j4z 1
Rekomendowane odpowiedzi