Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
Już nie ma co płakać. Jak ddr5 są na rynku 4 lata to widocznie nie było impulsu by zmieniać. Bo zaraz wyjdzie jakiś limitowany i przebrany 9800x3d? 5% dojdzie? Ile on jest w zastosowaniach które cię interesują ponad tym co jest aktualnie na rynku i tym co masz? Mi to rybka i poczekam aż wrócą lepsze czasy albo lepsze kostki wyjdą. -
Przez Misticzx · Opublikowano
W poniższym filmiku zrobiono porównanie scen z Ashley w dawnym Resident Evil 4 i w Resident Evil 4 Remake. To dosłownie przepaść na korzyść Remake. Ta dawna Ashley to jakieś dziecko i w ogóle jej nie współczujesz. Luis też beznadziejny. Natomiast Ashley w Remake naprawdę wpływa na emocje u gracza i zachowuje się całkiem inaczej. -
Przez PredaToRxd123 · Opublikowano
dobra ale zrobię później sobie bo chcę trochę pograć teraz a ten program TMP5 działa z pulpitu normalnie ? -
Przez Send1N · Opublikowano
To wszystko zależy od procesora z resztą jak widać na załączonym filmie na r5 2600 freezer 36 za 130zł radził sobie lepiej przy max rpm (jeżeli patrzymy na wydajność chłodzeń przy maksymalnych obrotach żeby nie było) od nie jednego znacznie droższego dwuwieżowca. -
Przez Gang · Opublikowano
To było forum civicklub Może przez sentyment ale wg mnie najbrzydszy to był ten "nasz" te nowsze i najnowsze są wg mnie bardzo bardzo ok. Bo faktycznie "jedynka" (chociaż to tak naprawdę 2.) był taki trochę bezpłciowy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi