Grolshek 682 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 41 minut temu, marcin2468 napisał(a): Podziękuję. Już widzę co wtedy by się działo. Loża szyderców miała by zabawę OJ TAM OJ TAM
j4z 1 073 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 5 godzin temu, marcin2468 napisał(a): czy Wy też rozważaliście (lub stosujecie) blokadę osób na olx za głupie pytania na które są odpowiedzi w ogłoszeniu? Nie, ja uprzejmie odpowiadam nawet na najgłupsze.
duniek 320 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 7 godzin temu, galakty napisał(a): Coś jak z autami, najlepiej dać "stan jak na foto" i elo, nie pisać, ktoś kupi to juz przerobilem daaaaawno temu, pisac TYLKO jak na foto - bo dla jednego stand dobry a dla drugiego nie dopuszczalny tak samo jak "czy karta jest cicha" - i teraz nie wiadomo czy chodzi o to czy nie szumi wogole, czy szumi bardziej niz nowa ze wzgledu na zuzycie wentylatorow/pasty itp 2
hubio 1 283 Opublikowano Czwartek o 14:47 Opublikowano Czwartek o 14:47 (edytowane) del Edytowane Czwartek o 15:36 przez hubio
marcin2468 30 Opublikowano wczoraj o 15:10 Opublikowano wczoraj o 15:10 Stare graty zeszły na olx; wystawiłem 10 kolejnych ogłoszeń. Już widzę że będzie ciężko. Zdolność czytania ze zrozumieniem coraz bardziej zanika w narodzie ...
duniek 320 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 godziny temu, marcin2468 napisał(a): Stare graty zeszły na olx; wystawiłem 10 kolejnych ogłoszeń. Już widzę że będzie ciężko. Zdolność czytania ze zrozumieniem coraz bardziej zanika w narodzie ... niepowazni są ludzie 1200W platnium za 280zł BEZ KABLI chłop miliony pytan a na koncu - jednak rezygnuje bo nie ma kabli
marcin2468 30 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 godziny temu, duniek napisał(a): niepowazni są ludzie 1200W platnium za 280zł BEZ KABLI chłop miliony pytan a na koncu - jednak rezygnuje bo nie ma kabli u mnie jednak trochę lepiej jest nadzieja w narodzie (ale nie polskim); napisał gościu z za wschodniej granicy czy można dzisiaj odebrać jeden z przedmiotów, przyjechał, obejrzał, zapłacił i tyle. bez pierdolenia, pytań, itd. ale też trafił się gagatek co godzinę po wystawieniu innego przedmiotu zapytał czy aktualne i tyle (nawet mu odpisałem). nic dalej nie napisał.
j4z 1 073 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) A co miał pisać, jak mu nie odpisałeś? xd Mój rekord to sprzedaż 2min po wystawieniu. I to chyba z kategorii kąkutery tak się składa. Edytowane 17 godzin temu przez j4z
marcin2468 30 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 39 minut temu, j4z napisał(a): A co miał pisać, jak mu nie odpisałeś? xd Mój rekord to sprzedaż 2min po wystawieniu. I to chyba z kategorii kąkutery tak się składa. Odpisałem mu że aktualne i cisza z jego strony 1
j4z 1 073 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu A przepraszam, przeoczyłem zawartość nawiasu.
Rekomendowane odpowiedzi