Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, marcin2468 napisał(a):

czy Wy też rozważaliście (lub stosujecie) blokadę osób na olx za głupie pytania na które są odpowiedzi w ogłoszeniu?

Nie, ja uprzejmie odpowiadam nawet na najgłupsze.

Opublikowano
7 godzin temu, galakty napisał(a):

Coś jak z autami, najlepiej dać "stan jak na foto" i elo, nie pisać, ktoś kupi :E 

to juz przerobilem daaaaawno temu, pisac TYLKO jak na foto - bo dla jednego stand dobry a dla drugiego nie dopuszczalny

tak samo jak "czy karta jest cicha" - i teraz nie wiadomo czy chodzi o to czy nie szumi wogole, czy szumi bardziej niz nowa ze wzgledu na zuzycie wentylatorow/pasty itp

• Upvote 2
Opublikowano
3 godziny temu, marcin2468 napisał(a):

Stare graty zeszły na olx; wystawiłem 10 kolejnych ogłoszeń. Już widzę że będzie ciężko.

Zdolność czytania ze zrozumieniem coraz bardziej zanika w narodzie ...

niepowazni są ludzie
1200W platnium za 280zł BEZ KABLI

chłop miliony pytan a na koncu - jednak rezygnuje bo nie ma kabli :E 

Opublikowano
2 godziny temu, duniek napisał(a):

niepowazni są ludzie
1200W platnium za 280zł BEZ KABLI

chłop miliony pytan a na koncu - jednak rezygnuje bo nie ma kabli :E 

u mnie jednak trochę lepiej
jest nadzieja w narodzie (ale nie polskim); napisał gościu z za wschodniej granicy czy można dzisiaj odebrać jeden z przedmiotów, przyjechał, obejrzał, zapłacił i tyle. bez pierdolenia, pytań, itd.

ale też trafił się gagatek co godzinę po wystawieniu innego przedmiotu zapytał czy aktualne i tyle (nawet mu odpisałem). nic dalej nie napisał.

Opublikowano (edytowane)

olx poj***** z ta opcją negocjuj cenę. nigdzie tego nie zaznaczałem a i tak to g**no pojawia się przy ogłoszeniach. 

co ludzie mają z wiadomościami typu: jak by była wysyłka to bym chętnie kupił.  

Jak nie ma wysyłki od początku to jest mała szansa że później dojdzie. 

jak się parę razy zgodziłem dodać wysyłkę to i tak nie kupili

już mi się nie chcę tego pakować żeby przetrwało podróż, potem często to leży prawie do końca czasu odbioru, a później nawet nie raczą kliknąć że produkt ok.

Ps. 

miał już ktoś ten problem że kupujący zgłosił problem z przedmiotem i posługiwał się zdjęciem z AI. 

Edytowane przez marcin2468
Opublikowano
31 minut temu, marcin2468 napisał(a):

Ps. 

miał już ktoś ten problem że kupujący zgłosił problem z przedmiotem i posługiwał się zdjęciem z AI. 

Póki co jeszcze nie ale będę sprzedawał CPU to zobaczymy