dawidoxx 992 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Mi wypadło coś z 3ga, ale praktycznie nie przydatny amulet.. chyba ze grał bym barbem 1
eNeSik 283 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 12 godzin temu, galakty napisał(a): Mi teraz 1 wydropił ale z Beiala. Z Azmodana sam syf wypada i 453534 Sygilów których nie ma gdzie ładować... sprawdzaj je Odkladaj: "Wisdom" na 15% XP pool "Treasure" na farme matsów, obducytu itp. "Hidden armory" na farme Ancestrali 1GA+ Reszte przepalaj i tworz nowe Moze trafisz prankstera i dostaniesz 5 Mityków + iskre 1
pijoter100 39 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Prankster super sprawa, jednego znalazłem
Dimazz 633 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu ja dopiero zacząłem robić boskie dary zapomniałem o tym quescie w koncu używalny mythic poleciał. Z bossa pod drzewem szeptów za 12 serc tylko uświęciłem i nie można już levelować itemku. Tak to jest jak ktoś się nie zna 1
Pablloo 68 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi się już udało zdobyć to co chciałem, wczoraj zrobiłem dziedzica za iskry i runy. O dziwo żaden mityk mi z bosa no poleciał 1
Dimazz 633 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu skąd wziąć runy BAC to sobie klatę wystrugam
Pablloo 68 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dużo run leci na Inwazji Azmodana z kufra Duriela.
dawidoxx 992 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu 3 godziny temu, pijoter100 napisał(a): Prankster super sprawa, jednego znalazłem Mi wypadły 4 pod rząd
Rekomendowane odpowiedzi