Diablo 4
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Troche pograłem ogólnie tylko w jednej grze na nowym 4.5M czy L zauwazyłem, że warto dac troche wyostrzania, to GTA V, tam dałem 1/10 a z FG 2/10. I rzeczywiscie wyglada lepiej. Reszta gier to zdecydowanie sharpering 0. Gorzej jak gra nie ma suwaka i jest jakis preset. W wiedzminie jest tylko LOW, czyli pewnie z 0.3 ablo cos takiego -
Przez Dimazz · Opublikowano
masz około 20 lat i nie wiesz co ze sobą zrobić? mundurówka albo inna państwowa fucha, górnik też dobry. Nie potrzebujesz dużych umiejętności, bezustannie się kształcić. Masz szybką i pewną emeryturę i kredyt na dom lub mieszkanie na warunkach nieosiągalnych w żadnym banku. Przed 40-tką przechodzisz na emeryturkę z własną spłaconą chatą i szukasz innej pracy lub siedzisz dalej na państwowym. Swoje niby lepsze, więcej zarabiasz ale trzeba dobre studia skończyć lub fach w ręku i cały czas poszerzać wiedzę a przykład jaki był niedawno pokazuje że emeryturka na swoim wcale nie jest taka pewna. PiS wprowadził zmiany że składki opłacane we własnej spółce nie liczą sie do emerytury, przepadają. Nie masz z nich nic. Kopa w dupe. -
Przez DITMD · Opublikowano
To nic trudnego, wystarczy wybrać odpowiednie tablice, odblokować ich główne skille, wylewelować odpowiednio glify, i będziesz miał taki dmg, albo i większy, ja nawet nie używam tego skilla co daje niezłego kopa do dmg jak masz dwuręczny miecz, glifów też wszystkich nie mam na setnym levelu. -
Przez bergercs · Opublikowano
Maciej Małanicz Gwiazda grupy · psorodetSn00c2a.8g if3c6f7z37dtf4l46g1c771o54t4ll19884i4t1c1 · Czy u właścicieli nowego MG HS w wersji benzynowej na zimnym silniku przez dobre 10 min słychać stukot zaworów ? *********** Patryk Wiejaczka Obiecujący współautor · eoSdrtpsno1.zgh2l3g7ti05muo87mfi5i90 iih0g1f9ta8c0ta50c4dgt7 · Witam ma ktoś link do filtra oleju mg hs hybryda bo w serwisie nie mają Marco Mc Nie tylko nie mają filtra ale żadnych części po małej kolizji czekam już drugi miesiąc Marco Mc Nie ma nawet przedniego reflektora MG Z S Hybrid  Marco Mc Czy ma ktoś również kłopoty z dostępem części do Angie Z S Hybrid ja od dwóch miesięcy czekam na części do nowego auta po małej kolizji nie ma reflektora gratki czy wszędzie tak jest Patryk Wiejaczka Autor Obiecujący współautor Bydgoszcz i Toruń brak filtra ********************** EV w Polsce Daniel Witczak · Setdpsnroo9 s96a 90ttz15it09inca1f741m3t2lioy2m05hgt126u: 5h · Cześć, mam zapytanie do Was, dzisiaj przywieźli mi Korandk eMotion, demo z niemiec 2800km przebiegu. Nie miła niespodzianka jest taka że auto wogóle nie grzeje, próbowałem wszystkie opcje. Spotkał się z Was kiedyś z taką usterką ? Aion Y Plus CN Ustaw z 25-27. Wtedy zacznie. Daniel Witczak Autor Aion Y Plus CN Przerabiałem, nie załącza mu wogóle grzania. Robert Kütz · Rozwiązanie jest proste i szybkie: dezaktywacja trybu transportowego w OBD oraz aktualizacja oprogramowania sterownika klimatyzacji w ASO. Po tym ogrzewanie wraca od razu. Krystian Nyz Obiecujący współautor Koze zamontuj w środku Joanna Polit Ja tak miałam w elektrycznym korando. Przestał grzać późną wiosną, aso zamówiło jakąś część bo jest na to akcja serwisowa (na holenderskim fb elektrycznego korando spora osób tak miało). Wymienili i nie pomogło. Zamówili więc większy element, nie pomogło, przestała za to działać klimatyzacja ale trzeba im oddać, że szukali do skutku. Finalnie podłączyli go i zdalnie z Korei go diagnozowali. Okazało się, że jakiś kabelek w wiązce się zagiął, serio. Wiele tygodni szukania było a taka pierdoła była powodem. **************** Janusz Patyk · Obserwuj Najbardziej zasłużony współautor · ndrosopetS2i7t2l3lg9u2gz 3oct4956amg26810m4868dh.1mf94f70h0u · Witam serdecznie zapraszam do kontaktu wszystkie osoby które maja problem z przyspieszeniem w jaecoo7 super hybrid . Tu pod postem lub priv . Grzegorz Szczyrba Witam też mam problem z przyspieszeniem Wieczorek Jarosław Na zimnym silniku często tak mam,ze ja mu gaz w podłogę a go jakby coś blokowało. Zona jeździ nim na codzień i nie widzi tego problemu Janusz Patyk Autor Najbardziej zasłużony współautor Wieczorek Jarosław to na każdej opcji występuje. Auto ma jechać czy zimą czy lato . Koledzy też tak mieli czasem ale też często brak przyspieszenia w różnych etapach jazdy. Bo żona nie przyspiesza ... Inne żony widzą problemu temat rozwojowy bo mleko się wylało w sieci coraz więcej pokazuje się ludzi których salony zbywają bo nie ma rozwiązania na problem. Nie wszystkie auta ale spora część ma wady produkcyjne o której wiedzą importer I salony Grzegorz Szczyrba Gaz w podłogę i się blokuje w różnych prędkościach nawet przy 50km/h o trwa to ok 10s Ryszard Faloski Grzegorz Szczyrba podobnie u mnie Grzegorz Szczyrba Problemy w zimne dni z wyświetlaczem Janusz Patyk Autor Najbardziej zasłużony współautor Grzegorz Szczyrba o kurde zaraz ci napiszą że jesteś trolem i nie masz auta i w paincie zrobione foto Spokojnie nie zważając sie napisz jak objawia sie twój problem z przyspieszeniem w wolnej chwili. Pozdrawiam Grzegorz Szczyrba Marek Czarnecki Grzegorz Szczyrba może toner się kończy?? Grzegorz Szczyrba Od czasu do czasu pasy tylne świrują Mateusz Chabros Grzegorz Szczyrba ja czekam właśnie na tylny pas bo napiął się tak jak przy wypadku w czasie normalnego użytkowania. Powoduje to usterkę , sprawdź poduszkę powietrzną. Już tydzień czekam na ten pas i serwis milczy Szymon Szymon Też mam nieraz tak że obroty silnika rosną a nie przyspiesza . Ale odpuszczę gaz przełączę z Eco na normal czy sport i jest ok . Większym problemem są wibracje odczuwalne w kabinie przy ok 50-60 km/h jak w żuku Szymon Szymon Jak spokojnie jeździsz to problemu niema ale wibracje są i i po prostu człowiek ma dość Paweł Turek Jak ktoś ma doświadczenie z hybryda wie jak to zniwelowac . W mojej ocenie J7 wypada bardzo dobrze na tle innych hybryd z przwaga układu elektrycznego nad spalinowym nie odwrotnie bo to juz inna bajka ( patrz BMW). Układ dławi przeniesienie napedu bo zamiast jazdy mieli byśmy same "ślizgi" ktore i tak występuja przy gwałtownym dodaniu gazu. Z gazem w hybrydzie obchodzimy sie bardzo delikatnie , dodajemy go w miare rosnacej przyczepności i prędkości . Tu wciskanie w podłogę nic nie daje. Odajesz wtedy władze elektronice a ona tnie co może aby pojazd sie nie ślizgał. Łukasz Majewski Ale to moze byc mega niebezpieczne. Chcesz wyprzedzic inne auto, a Jaecoo 7 hybrid nie przyspiesza??? ************************ Łukasz Hyra · Obserwuj ntSprdosoe1c6g840lhlo5m4hi0g90238tuf 92z22gg1g08.0m8mm1d1u44 · Witam . Chcialem zapytac osoby posiadajace BAIC 3 jak oceniaja to auto i czy jest awaryjne ? Jakub Sawa 8 razy serwis. Aktualnie też stoi w serwisie. Cos z zaworami. Nie ma części. LPG. 17tys. 14 miesięcy. *****************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi