Reddzik 2 946 Opublikowano Piątek o 18:29 Opublikowano Piątek o 18:29 Nie wiem Ja jestem w klanie kilka osób znajomych ale mało co grają, 2-4 od czasu do czasu ale rzadziej niż tutaj jak widzę
Godlike 954 Opublikowano Piątek o 18:33 Opublikowano Piątek o 18:33 No właśnie, to będzie trzeba chyba założyć
wrobel_krk 888 Opublikowano Piątek o 19:04 Opublikowano Piątek o 19:04 Jednak wybrałem łucznika po 5 minutach czarodziejką - wolę ten styl.
azgan 1 180 Opublikowano Piątek o 19:15 Opublikowano Piątek o 19:15 Po przejściu Diablo II: Resurrected jednak dobrze wrócić do Diablo IV gra się w to dużo przyjemniej. 1
Dimazz 702 Opublikowano Piątek o 19:54 Opublikowano Piątek o 19:54 Ja też myślałem żeby zrobić sobie takie przejście d2, 3 a później nową klasą jak wejdzie to d4 ale te stare wersje jakoś odpychają 1
azgan 1 180 Opublikowano Piątek o 20:13 Opublikowano Piątek o 20:13 (edytowane) 30 minut temu, Dimazz napisał(a): Ja też myślałem żeby zrobić sobie takie przejście d2, 3 a później nową klasą jak wejdzie to d4 ale te stare wersje jakoś odpychają Diablo II: Resurrected jest O.K ale jak próbowałem ograć teraz III to nie ma opcji 😅 ale jak komuś się nie chce to wystarczy obejrzeć i czekac już na nowy dodatek do IV 😉 Edytowane Piątek o 20:25 przez azgan
wrobel_krk 888 Opublikowano Piątek o 22:31 Opublikowano Piątek o 22:31 Nie jednak nie chce mi się biegać, poczekam na dodatek na promce, nic nowego ciekawego nie dzieje się wg mnie
azgan 1 180 Opublikowano Sobota o 13:10 Opublikowano Sobota o 13:10 W dniu 20.01.2026 o 08:37, galakty napisał(a): Czyli nie ma sensu cisnąć... Paragon 250, jakieś mythic 1GA i elo koniec sezonu. Ja już nie mam co robić, jestem ubrany + Paragon 265 i teraz to wygląda tak a moja iskierka niszy totalnie wszystko i jest praktycznie nieśmiertelna 😅😂 Czekam na nowy sezon + dodatek
Godlike 954 Opublikowano Niedziela o 22:24 Opublikowano Niedziela o 22:24 Mi się Paladynem zarąbiście gra, w zbrojowni mam 3 bulidy na młoty,foh i sędziego tylko jeszcze każdy w miarę po ubierać Może Auradina sobie jeszcze zrobię. @azgan z czego on to wyrzuca? Przecież że skrzynki zrobionej z iskier leci jeden mityk a tu mu się sypia jak z rękawa
DITMD 840 Opublikowano Niedziela o 22:53 Opublikowano Niedziela o 22:53 To z testowego serwera, gdzie jest podkręcony drop rate.
Godlike 954 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Tak z ciekawości patrze po item shopach to w D4, też nieźle jadą z kopiowaniem przedmiotów
Dimazz 702 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Godlikejaki item shop i jakie itemki? jakieś 3-4 gwiazdkowe to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale mityczne. Nie trzeba żadnego kopiowania to leci tonami wystarczy mieć 4 osoby i wiedzieć jak farmić. Każdy dostaje prankstera i masz 20 mitycznych itemków z party i 4 iskry
DITMD 840 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Tak leci tonami, że na jakieś 30 runów na world bossa ani razu prankster mi nie wypadł 1
azgan 1 180 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu https://www.eurogamer.pl/wyglada-na-to-ze-diablo-4-to-najlepiej-sprzedajaca-sie-gra-w-historii-blizzarda
Dimazz 702 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, DITMD napisał(a): Tak leci tonami, że na jakieś 30 runów na world bossa ani razu prankster mi nie wypadł miel te wszystkie pieczęci i twórz następne. Ciężko powiedzieć bo mi dużo pranksterów poleciało a gram cały czas sam.
Godlike 954 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, Dimazz napisał(a): @Godlikejaki item shop i jakie itemki? jakieś 3-4 gwiazdkowe to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale mityczne. Nie trzeba żadnego kopiowania to leci tonami wystarczy mieć 4 osoby i wiedzieć jak farmić. Każdy dostaje prankstera i masz 20 mitycznych itemków z party i 4 iskry A chociażby materiały na bosow, zestawy do craftowania mitykow, albo popatrzeć sobie na listy usług, np 30 runow na prankstera, no fakt nikt tu nie kopiuje itemow 🤣😂 Może źle się wyraziłem we wcześniejszym poście bo po przez przedmioty nie miałem na myśli, ringi zbroje itp bo z racji tego, że każdy item w tej grze ma swój unikalny id to bez sensu to kopiować, aczkolwiek mityki na handel można sobie ogarniac np. po przez kopiowanie pieczęci na goblina, a materiały na bosow, inne pieczęcie, czy runy i gemy to widać, że kopiowanie leci w najlepsze 😉
DITMD 840 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 14 minut temu, Dimazz napisał(a): miel te wszystkie pieczęci i twórz następne. Ciężko powiedzieć bo mi dużo pranksterów poleciało a gram cały czas sam. Po prostu masz większego farta niż ja.
Reddzik 2 946 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Co z tego @azgan jak to co wrzuciłeś nie ma racji bytu w sezonie 11 który jest aktualnie dostępny i grany. Ten filmik nie ma nic wspólnego od sezonu 11, jest nieaktualny!
azgan 1 180 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Racja, pomyliłem linki to jest od 11 sezonu aktualny W dniu 19.01.2026 o 21:16, DITMD napisał(a): Jak dla mnie jest o wiele lepiej niż na klawiaturze i myszce. Wreszcie dropnął Nic specjalnego nie upuścił, żadnego upgrade dla mnie Uff mi też 😅👍
Rekomendowane odpowiedzi