Mistrz zakonu Paladynów 857 Opublikowano Czwartek o 20:51 Opublikowano Czwartek o 20:51 @Dominix Osz ty w mordę fajnie to wygląda ja jednak jestem jasna strona mocy i mój pally ulubiony Ale warlockiem też posiekam
Godlike 962 Opublikowano Czwartek o 22:58 Opublikowano Czwartek o 22:58 (edytowane) Zrobiłem sobie w końcu Palka Auradina, itemy nie sa idealne, do tego tylko dwa uswiecenia i to też nie idealne, punktow mistrzostwa zostało do rozdania jeszcze z 50 a pit 100 zrobiony i nawet się nie spociłem Do tego praktycznie nie trzeba klikać co mi się akurat mega podoba, sądziłem, że Judgment paladyn to jest kozak ale przy Auradinie to po pierdółka jest, też nim się fajnie gra ale Bossów się nim ciężko klepie, a w sumie bossa mam na myśli Baliela na wyższych pitach. Edytowane Czwartek o 22:58 przez Godlike
azgan 1 226 Opublikowano Piątek o 10:10 Opublikowano Piątek o 10:10 15 godzin temu, Dominix napisał(a): Pewnie teraz to będzię aktualnie najmocniejsza klasa 🤭
pijoter100 41 Opublikowano Piątek o 11:37 Opublikowano Piątek o 11:37 oby, chętnie bym pograł najsilniejszą klasą
Mistrz zakonu Paladynów 857 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Kto się ze mną zgadza? 1
galakty 4 040 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Mnie tam nie grzeje, ale zagrać pewnie zagram.
Sidr 196 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) W dniu 13.02.2026 o 15:45, azgan napisał(a): To jest archetyp postaci żywcem wyjęty z Age of Conan. Konkretnie Demonologa. Podobny wygląd, umiejętności i rodzaj magii. Jedyne MMO, które mnie wciagnęło na długo. Edytowane 18 godzin temu przez Sidr 1
Dimazz 712 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Powiedziałbym że z WoWa bo to jedna z pierwszych klas w tej grze
azgan 1 226 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, Sidr napisał(a): To jest archetyp postaci żywcem wyjęty z Age of Conan. Konkretnie Demonologa. Podobny wygląd, umiejętności i rodzaj magii. Jedyne MMO, które mnie wciagnęło na długo. Grałem i to bardzo długo, mam kapitalne wspomnienia z czasów świetności. Zrobiłeś mi tym porównaniem dzień - dzięki 👏😁👍
Sidr 196 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) @azgan I know that fell, broo.. Edytowane 13 godzin temu przez Sidr 1
Rekomendowane odpowiedzi