Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Tomek1623

Rekomendowane odpowiedzi

• Tomek1623 zmienił(a) tytuł na Call Of Duty Black Ops 6
  • Kelam zmienił(a) tytuł na Call of Duty: Black Ops 6
7 godzin temu, Filip454 napisał(a):

W porównaniu do CoD 4, warto zagrać w najnowszą część? Pytam zarówno o kampanię jak i o multi. Zastanawiałem się mocno nad sensem kupna tej gry 👍

Od lat czekam na takiego prawdziwego CoDa jak jedynka lub czwórka.

Za 40zł w abo warto,za fulla odpuść.

kiedyś grywałem w COD w singla od 1 do mw2 i na tym się zatrzymałem. W którąś cześć zagrałem w multi chyba w MW2. To były ostatnie COD w jakie grałem i się zagrywałem :)

później wyszło ileś i jakiś i nawet nie potrafię ich wymienić. 

Coś spróbowałem w warzone chyba 2-3 h po czym dałem szansę jeszcze BO6 wczoraj (multi). 

Kurde odnoszę wrażenie że to niewypał gierka. Połowa jak nie więcej % gry polega na bieganiu + ślizganiu.

Znajomy który uwielbia COD mówi że to gra drużynowa :O  jak dla mnie gra nie jest grą drużynową bo nie widziałem (może nie udało mi się tego dojrzeć bo za krótko grałem)  tam takich elementów jak w Battlefield gdzie rozgrywka opiera się w pewnym sensie na graniu drużynowym (amunicja, leki, namierzanie celów, pojazd itp). Rodzisz/naradzasz się i lecisz ślizgiem przez pół mapy strzelając. Nie mając jako tako jakiegoś poczucia że możesz zrobić jakąś ciekawą akcje z innymi ludźmi.   Na mnie gra nie robi jakiegoś wrażenia. 
Pozostaje czekać na nowego Battlefielda. 

Edytowane przez Dejff0