samsung70 210 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 7 minut temu, lukadd napisał(a): Po wstępnym ogarnięciu postaci zaczynało się kosić w jedynce. Tutaj to wygląda podobnie. A jak znasz mechaniki z jedynki to wydaję się jeszcze łatwiej. Tu ludzie pisali, że z wilkami mają problemy. A je pięściami bez problemu się rozwala. Mnie zjadły. Nie mam nic by z nimi walczyć, zachciało mi się na skróty do miejsca gdzie jest orzech, chce swojego psa odzyskać by polował dla mnie. 1
Slayer 253 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 56 minut temu, lukadd napisał(a): Po wstępnym ogarnięciu postaci zaczynało się kosić w jedynce. Tutaj to wygląda podobnie. A jak znasz mechaniki z jedynki to wydaję się jeszcze łatwiej. Tu ludzie pisali, że z wilkami mają problemy. A je pięściami bez problemu się rozwala. W jedynce było trudniej i chodzi mi o walkę z grupą przeciwników. Tutaj są dużo spokojniejsi, łatwo ich ustawić w linii i się jakoś wolniej poruszają. W jedynce przeciez sprintem od razu za plecy lecieli. 1
skypan 1 753 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 55 minut temu, galakty napisał(a): Robił ktoś misję u kowala? Nie mogę przejść zadania, ciągle krzyczy że nierówno walę młotem... A próbowałem chyba wszystkiego Tak. Trzeba gwizdać też w realu Może robisz zbyt długie odstępy przy kuciu ? Nie chodzi o tępo ale odległość między poszczególnymi uderzeniami. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Ta piosenka na końcu zadania z tymi dwoma bardami mnie rozwaliła. XD ''Poczekaj aż będzie sławna to będziesz musiał dziewki widłami odganiać'' Co jak co ale są mega zróżnicowane i zaskakujące. Czuję, że jeszcze ich gdzieś spotkamy w przyszłości... Aż mi się Jaskier z serialu Wiedźmina przypomniał. 7 minut temu, skypan napisał(a): Tak. Trzeba gwizdać też w realu Hahahahah zrobiłeś mi dzień dziś! Edytowane 11 Lutego przez userKAMIL 1
voltq 1 372 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Po ponad 80 godzinach dotarłem na drugą mapę dopiero Pytanie do tych którzy mają perka obieżyświat wam też nie pokazuję całej drugiej mapy i część jest zasłonięta chmurami ? Spoiler Edytowane 11 Lutego przez voltq
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego - Henry! Czyżbyś coś ukradł!? - Skądże! - +Udane Kingdom_Come__Deliverance_II_2025.02.11_-_21.31.04.01.mp4 2
voltq 1 372 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) W kuttenbergu na ps5 pro 55-70 fps i zero przycinek podczas eksploracji Edytowane 12 Lutego przez voltq
ODIN85 3 502 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 7 godzin temu, Slayer napisał(a): W jedynce było trudniej i chodzi mi o walkę z grupą przeciwników. Tutaj są dużo spokojniejsi, łatwo ich ustawić w linii i się jakoś wolniej poruszają. W jedynce przeciez sprintem od razu za plecy lecieli. Nie doświadczyłem jeszcze tej łatwej walki z grupą. Walą z boku, tyłu itp. Nikt nie czeka na swoją kolej. 2 1
galakty 3 332 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 12 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Zendrę usunąłeś? He? Robię tak jak samouczek każe i nie idzie. 1
zozolek 312 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Widoki czasami mylę z rzeczywistością, może film oglądam ... Gra wciąga jak bagno - jest o wiele przystępniejsza od części 1. Wilki mnie ubijają, po perfekcyjnym bloku i tak odskakują że ich ciachnąc nie mogę za to 3 chłopków parobków ubiję metodą na partyzanta. 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): He? Robię tak jak samouczek każe i nie idzie. Zgorzelinę 😛 śmieszkuje bo lekkie zboczenie zawodowe (kowalem byłem/jestem i to mówię całkiem poważnie 🙂). Edytowane 12 Lutego przez AndrzejTrg 1 1
Wu70 739 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jest już jakiś mod na balans / zwiększenie trudności? 1
JeanPepin 333 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Była jakaś mała aktualizacja chyba z 3 dni temu bo zauważyłem że w opcjach dialogowych jak mamy użyć jakiejś umiejętności to pokazuje się stopień trudnosci jaka będzie szansa na powodzenie , na pewno nie było tego na początku , no a druga zmiana która mnie zauroczyła że nie można teraz escapem pominąć filmiku z logiem wydawcy itp 1
samsung70 210 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 14 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a): - Henry! Czyżbyś coś ukradł!? - Skądże! - +Udane Kingdom_Come__Deliverance_II_2025.02.11_-_21.31.04.01.mp4 11.87 MB · 0 pobrań kradniesz? jak to robisz? skad masz tyle towaru? 14 minut temu, JeanPepin napisał(a): Była jakaś mała aktualizacja chyba z 3 dni temu bo zauważyłem że w opcjach dialogowych jak mamy użyć jakiejś umiejętności to pokazuje się stopień trudnosci jaka będzie szansa na powodzenie , na pewno nie było tego na początku , no a druga zmiana która mnie zauroczyła że nie można teraz escapem pominąć filmiku z logiem wydawcy itp ale jest mod, który usuwa początkowe filmiki intro 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): kradniesz? jak to robisz? skad masz tyle towaru? ale jest mod, który usuwa początkowe filmiki intro Koń pod full udźwig, i kroje każdego frajera na swojej drodze, warto skupić się, żeby brać najbardziej wartościowe itemy patrząc na ich wagę (po co Ci zbroja za 600 groszy jak ma 20 wagi, skoro znajdziesz rekawice o wadze np. 2 z wieksza/ta sama kwota, wiesz o co chodzi, warto zoptymalizowac co podnosisz bo jest tego za duzo) No i regularnie sobie odkladam itemy do skrzyni - nielimitowane siano, tylko trzeba co jakis czas cos sprzedawac tym bieda handlarzom, kowalom itd. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 29 minut temu, JeanPepin napisał(a): Była jakaś mała aktualizacja chyba z 3 dni temu bo zauważyłem że w opcjach dialogowych jak mamy użyć jakiejś umiejętności to pokazuje się stopień trudnosci jaka będzie szansa na powodzenie , na pewno nie było tego na początku , no a druga zmiana która mnie zauroczyła że nie można teraz escapem pominąć filmiku z logiem wydawcy itp Wątpię żeby była to aktualizacja , Jeden z perkow pokazuje poziom trudności w rozmowie łatwy średni trudny bardzo trudny pewnie wziąłeś go 2 godziny temu, zozolek napisał(a): Widoki czasami mylę z rzeczywistością, może film oglądam ... Gra wciąga jak bagno - jest o wiele przystępniejsza od części 1. Wilki mnie ubijają, po perfekcyjnym bloku i tak odskakują że ich ciachnąc nie mogę za to 3 chłopków parobków ubiję metodą na partyzanta. Kuttenberg na PS5 Pro zrobił na mnie ogromne wrażenie to co dopiero na PC jak odpalę to będzie sztos Edytowane 12 Lutego przez voltq 1
MJRegul 495 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego pierwsza mapa skarbu uzyskana od przechodnia, któremu wmówiłem, ze jest fejkowa XD ta gra mnie coraz bardziej zaskakuje 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Wszyscy tak straszyli Kuttenbergiem, a mam tam więcej FPS niż w obozie cyganów Generalnie roślinność więcej zżera niż miasto. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 7 minut temu, voltq napisał(a): Wątpię żeby była to aktualizacja , Jeden z perkow pokazuje poziom trudności w rozmowie łatwy średni trudny bardzo trudny pewnie wziąłeś go Kuttenberg na PS5 Pro zrobił na mnie ogromne wrażenie to co dopiero na PC jak odpalę to będzie sztos A w sumie możliwe nie pomyślałem o tym , no perkow to mam od groma , zauważyłem że bardzo szybko wpadają. Orzech to jak miał kilka starć już ze mną to w chwilę lvl 20+ 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Myślałem, że poprawią immersyjny mankament z 1 części, a mianowicie - wykonuje wszystkie zadania w regionie, staje się dosłownie lokalnym bohaterem, a i tak w różnych sytuacjach postacie jakby wcale o tym nie wiedzieli Fajnie jakby nasze czyny bardziej się zaznaczały np: Spoiler Przed weselem wyczyściłem całą mapę z questów, a po weselu ludzie znają mnie tylko z tego, że "co on odwalił na tym weselu" mehh. A walki z "bossami" to też śmiech na sali, żiżke i istvana ściągnąłem DOSŁOWNIE na hita, w 1 czesci gry tak samo na hita zbilem runta czy jak on tam mial, niefajne uczucie mimo wszystko 1
MJRegul 495 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego @Tester Wrażeń masz perka, że Twoje czyny się niosą w świat? 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 3 minuty temu, MJRegul napisał(a): @Tester Wrażeń masz perka, że Twoje czyny się niosą w świat? Nie widzę takiego perka jak patrze w necie, ale postać mam wylevelowaną w kosmos, wszystkie testy retoryki, charyzmy, wiedzy itd. robie z palcem w nosie. Problem jest taki, że questów itd. jest zrobionych na tygodnie czasu growego, kiedy narracja gry się z tym mija strasznie Aaa mówisz o tym perku? No to mam już dawno, czyli tak jak mówię, narracja głównej fabuły ciężko się spina z tą lawiną questów pobocznych 1 1
galakty 3 332 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Czyli nie tylko ja to mam: https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/1iipp0t/kcd2_blacksmiths_son_gamebreaking_bug/ 1
Rekomendowane odpowiedzi