AndrzejTrg 430 Opublikowano Czwartek o 17:28 Opublikowano Czwartek o 17:28 Tutaj lepiej patrzcie na year one patch
Godlike 248 Opublikowano Czwartek o 17:50 Opublikowano Czwartek o 17:50 Nie no to idac takim tropem to juz lepiej wtedy czekac na edycje kompletna z DLC, a tak długo nie wytrzymam
ODIN85 762 Opublikowano Czwartek o 17:52 Opublikowano Czwartek o 17:52 5 godzin temu, Godlike napisał(a): https://www.gry-online.pl/newsroom/kingdom-come-2-trafi-do-pierwszych-recenzentow-na-4-tygodnie-prze/z42be38 Bez sensu. Przecież pewnie masa błędów będzie i recenzje będą miały mało wspólnego z tym co dostaniemy na premierę. 14 dni bym im stykło. 1
Godlike 248 Opublikowano Czwartek o 17:57 Opublikowano Czwartek o 17:57 Recenzeci pewnie dostali albo dostana jakis wypad do Czechosłowacji na dwa dni i beda sie rozpływać nad tym jaka gra jest piekna i ze w questach nie mieli żadnych błędów a w 4k na ultra to na 3050 mieli 60 fps Widocznie ilość pre orderów sie nie zgadza i chca nagonic sprzedaz przez 4 tygodnie. 1
Element Wojny 1 008 Opublikowano Czwartek o 18:00 Opublikowano Czwartek o 18:00 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Bez sensu. Przecież pewnie masa błędów będzie i recenzje będą miały mało wspólnego z tym co dostaniemy na premierę. 14 dni bym im stykło. Nie, są zwyczajnie pewni że gra jest dobra i można ją już wysłać; a teraz tak czy siak będą pracować nad poprawkami. Chcą zapewne, żeby wszystkie recki przedpremierowe były oparte na ukończonej grze, a nie tylko jej fragmencie. 1
ODIN85 762 Opublikowano Czwartek o 18:07 Opublikowano Czwartek o 18:07 10 minut temu, Godlike napisał(a): Recenzeci pewnie dostali albo dostana jakis wypad do Czechosłowacji na dwa dni i beda sie rozpływać nad tym jaka gra jest piekna i ze w questach nie mieli żadnych błędów a w 4k na ultra to na 3050 mieli 60 fps Widocznie ilość pre orderów sie nie zgadza i chca nagonic sprzedaz przez 4 tygodnie. Dostali już. Makłowicz też 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nie, są zwyczajnie pewni że gra jest dobra i można ją już wysłać; a teraz tak czy siak będą pracować nad poprawkami. Chcą zapewne, żeby wszystkie recki przedpremierowe były oparte na ukończonej grze, a nie tylko jej fragmencie. Znasz tą branże i wiesz że sporo recek powstanie i tak po fragmencie 1
Element Wojny 1 008 Opublikowano Czwartek o 18:11 Opublikowano Czwartek o 18:11 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Znasz tą branże i wiesz że sporo recek powstanie i tak po fragmencie No bo jak się wysyła kody do gry RPG na 50-100h na 7 dni przed premierą, to czego się spodziewasz? Tutaj dają tyle czasu, że większość będzie mogła spokojnie ukończyć grę. 1
galakty 544 Opublikowano Czwartek o 18:19 Opublikowano Czwartek o 18:19 Ukończą z bugami? Ktoś tu odpłynął po Sylwestrze 1
AndrzejTrg 430 Opublikowano Czwartek o 19:08 Opublikowano Czwartek o 19:08 A STALEKR 2 to co? Jak czytałem że w konsoli trzeba coś zmieniać bo npc czy coś innego się buguje i nie idzie przejść dalej, to myślałem że ktoś se jaja robi... a to faktycznie tak było/jest... Pierwsze KDC to też był festiwal bugów i ujowej optymalizacji? Czy tylko to drugie? 2
voltq 356 Opublikowano Czwartek o 19:45 Opublikowano Czwartek o 19:45 Drugie też będzie miało bugi , najważniejsze jest żeby nie było bugów uniemożliwiających ukończenie gry , oby łatali na bieżąco , dla mnie ta gra będzie GOTY chyba że rockstar coś wypuści 4k ultra z DLSS quality 60 fps to słaba optymalizacja ? 1440p na ps5 pro i 60 fps , mi to wystarczy
Godlike 248 Opublikowano Czwartek o 20:35 Opublikowano Czwartek o 20:35 Zalezy na czym to 60fps w 4k będzie bo jak na 5090 to tak, optymalizacja słaba. 1
voltq 356 Opublikowano Czwartek o 21:35 Opublikowano Czwartek o 21:35 (edytowane) Rtx 4080 i ryzen 7800x3d , z DLSS quality w 60 fps na ultra , wg tego co piszą oficjalnie Zobaczymy 4 lutego ja będę testował na ps5 Pro i PC Edytowane Czwartek o 21:36 przez voltq
voltq 356 Opublikowano Czwartek o 23:47 Opublikowano Czwartek o 23:47 Dlatego napisałem z DLSS quality a ponoć ma być te FG Ja czekam mocno na ta gierkę w KCD 1 mam 400 h i wszystkie osiągnięcia zrobione na steam
Phoenix. 685 Opublikowano Czwartek o 23:53 Opublikowano Czwartek o 23:53 Jak do 60fps rekomenduja 13600k to wiedz, ze bedzie kiepsko 1
voltq 356 Opublikowano Piątek o 00:08 Opublikowano Piątek o 00:08 Na konsoli ma być 1440p 30 fps , to lepiej niż w KCD 1 które na ps5 chodzi w 1080p i 30 fps z detalami ultra low jak na modach wersja prawie jak z switch
azgan 842 Opublikowano Piątek o 06:52 Opublikowano Piątek o 06:52 (edytowane) 8 godzin temu, Godlike napisał(a): Do 4k 30 fps. Wystarczy mi High w 1440p i 60k/s+ Z DLSS-Q to przecież też granie w oszukanym 4K* z 1440p tylko że z upscalungiem Edytowane Piątek o 06:54 przez azgan 1
galakty 544 Opublikowano Piątek o 07:58 Opublikowano Piątek o 07:58 Jak oni rekomendują do 1440p 7800X3D to panie, będzie optymalizacja jak ta lala.... Tylko DLSS i FG mogą uratować sytuację. 1 1
AndrzejTrg 430 Opublikowano Piątek o 08:55 Opublikowano Piątek o 08:55 Źle Wam nie życzę, i obym się mylił, ale optymalizacyjne to będzie crap roku 2025 🙂 i tu nawet Tajlandia nie pomoże. 1 1
voltq 356 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu https://planetagracza.pl/kingdom-come-deliverance-ii-tani-pre-order-steam/ To są legalne klucze ?
Godlike 248 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Tak, czasami kupuje klucze w tym sklepie i nigdy nie mialem problemu. Klucze szybko dostawałem. Swoja droga dobra cena, juz ja widziałem przed swietami ale wstrzymuje sie z zakupem bo liczę ze moze do nowych RTX beda dawac kody do KCD2. Edytowane 6 godzin temu przez Godlike 1
voltq 356 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @Godlike fajne oferty ja na steam zapłaciłem 338 zł za wersję gold , ten kod insta gaming można aktywować na steam ?
Godlike 248 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Tak, masz tam nawet ikonke steama przy tym kluczu i wymienione regiony w jakich mozna aktyeowac ten klucz, w przypadku tego do KCD 2 masz USA, Kanda i Europa jakby była inna platforma to bylaby tez odpowiednia ikonka np goga czy epica, jak gra jest na inny region to tez jest wyszczególniona, jakby np nie było Europy to w okolicach ceny za klucz jest wyrazne info ze nie mozna aktywować w twoim regionie, nie wiem jedynie jak jest z pre orderami czy klucz dostajesz od razu czy dopiero w okolicach 4 lutego, ale raczej 4 dopiero dostaniesz klucz. Edytowane 4 godziny temu przez Godlike
Rekomendowane odpowiedzi