Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Recenzeci pewnie dostali albo dostana jakis wypad do Czechosłowacji na dwa dni i beda sie rozpływać nad tym jaka gra jest piekna i ze w questach nie mieli żadnych błędów a w 4k na ultra to na 3050 mieli 60 fps :E Widocznie ilość pre orderów sie nie zgadza i chca nagonic sprzedaz przez 4 tygodnie. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Bez sensu. Przecież pewnie masa błędów będzie i recenzje będą miały mało wspólnego z tym co dostaniemy na premierę.

14 dni bym im stykło.

Nie, są zwyczajnie pewni że gra jest dobra i można ją już wysłać; a teraz tak czy siak będą pracować nad poprawkami. Chcą zapewne, żeby wszystkie recki przedpremierowe były oparte na ukończonej grze, a nie tylko jej fragmencie. 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Godlike napisał(a):

Recenzeci pewnie dostali albo dostana jakis wypad do Czechosłowacji na dwa dni i beda sie rozpływać nad tym jaka gra jest piekna i ze w questach nie mieli żadnych błędów a w 4k na ultra to na 3050 mieli 60 fps :E Widocznie ilość pre orderów sie nie zgadza i chca nagonic sprzedaz przez 4 tygodnie. 

Dostali już. Makłowicz też:E

7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie, są zwyczajnie pewni że gra jest dobra i można ją już wysłać; a teraz tak czy siak będą pracować nad poprawkami. Chcą zapewne, żeby wszystkie recki przedpremierowe były oparte na ukończonej grze, a nie tylko jej fragmencie. 

Znasz tą branże i wiesz że sporo recek powstanie i tak po fragmencie:/

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Znasz tą branże i wiesz że sporo recek powstanie i tak po fragmencie:/

No bo jak się wysyła kody do gry RPG na 50-100h na 7 dni przed premierą, to czego się spodziewasz? Tutaj dają tyle czasu, że większość będzie mogła spokojnie ukończyć grę. 

• Like 1
Opublikowano

A STALEKR 2 to co? Jak czytałem że w konsoli trzeba coś zmieniać bo npc czy coś innego się buguje i nie idzie przejść dalej, to myślałem że ktoś se jaja robi... a to faktycznie tak było/jest... Pierwsze KDC to też był festiwal bugów i ujowej optymalizacji? Czy tylko to drugie?

• Like 2
Opublikowano

Drugie też będzie miało bugi , najważniejsze jest żeby nie było bugów uniemożliwiających ukończenie gry , oby łatali na bieżąco , dla mnie ta gra będzie GOTY chyba że rockstar coś wypuści 

4k ultra z DLSS quality 60 fps to słaba optymalizacja ? 1440p na ps5 pro i 60 fps , mi to wystarczy 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Godlike napisał(a):

Do 4k 30 fps.

kingdom-come-deliverance-2-content-tabela-wymagania.jpg

Wystarczy mi High w 1440p i 60k/s+ :glodny:

Z DLSS-Q to przecież też granie w oszukanym 4K* z 1440p tylko że z upscalungiem ;)

Edytowane przez azgan
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak, czasami kupuje klucze w tym sklepie i nigdy nie mialem problemu. Klucze szybko dostawałem. Swoja droga dobra cena, juz ja widziałem przed swietami ale wstrzymuje sie z zakupem bo liczę ze moze do nowych RTX beda dawac kody do KCD2. 

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak, masz tam nawet ikonke steama przy tym kluczu i wymienione regiony w jakich mozna aktyeowac ten klucz, w przypadku tego do KCD 2 masz USA, Kanda i Europa jakby była inna platforma to bylaby tez odpowiednia ikonka np goga czy epica, jak gra jest na inny region to tez jest wyszczególniona, jakby np nie było Europy to w okolicach ceny za klucz jest wyrazne info ze nie mozna aktywować w twoim regionie, nie wiem jedynie jak jest z pre orderami czy klucz dostajesz od razu czy dopiero w okolicach 4 lutego, ale raczej 4 dopiero dostaniesz klucz. 

Edytowane przez Godlike

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Miał wpaść do mnie kumpel nanpiwko. Dla beki " bo może coś wartościowego wypadnie", kupiliśmy po paczce tych kart. Dropnął mi złoty charizard, najniższa cena za jaką aktualnie został sprzedany to 1880zł
    • Ja obecnie jestem na 935mV, +450, +2000.    CP2077, przy PT i DLSSQ w benchmarku, z DLAA to samo tylko RPM dobija do 1450-1500.    
    • Rma to takie trochę przekłamane bo to też zwroty na 14 dni. Do tego same topowe 1x900Kx więc jakieś Pipopodobne osoby co selekta szukają.
    • Nie. Obchodzi mnie to co jest proste. Ma spełnić wymagania norm i przepisów i tyle. Tu nie ma miejsca na to czy się z nimi zgadza czy nie. Nie wiem czy wiesz, ale jakby się postarał, to bez problemu sam może brać udział w tworzeniu tych norm.  https://www.pkn.pl/normalizacja/organy-techniczne/czlonkowie-ktkzpk W ten sposób może mieć realny wpływ na normy, które mogą obowiązywać dla jego produktów.  Pod względem prawnym nieistotne. To tak jakbyś odmawiał mandatu, bo uważasz że przepis jest głupi. Przepis może być w Twoim mniemaniu głupi, ale jest przepisem, wymogiem prawnym.  Gość moim zdaniem bardziej narzeka teraz na to, że nie udało mu się go obejść, bo "on wie lepiej". Jak wie lepiej, to dałem rozwiązanie wyżej, może zapisać się do odpowiedniego komitetu technicznego w PKN i mieć realny wpływ na obowiązujące normy. To nie jest trudne, praktycznie bez kosztowe oprócz czasu, który trzeba poświęcić.    Nie odmawiam zaznajomienia, tylko nie mam czasu oglądać 5 filmików na obejrzenie których trzeba poświęcić ponad 4 godziny... Gdzie sam zarzucałeś @GordonLameman że wrzuca link, a nie opisuje o co mu chodzi...    Powiem tak. Po pierwsze gość mówi o sytuacji praktycznie w USA, bo nasze normy żywieniowe i nawet standardy w polskiej kuchni są zupełnie inne. Żywność produkowana u nas, też jest inna, ma inne wymagania i jest inaczej przetwarzana. Mowa o produktach typowo z rynku polskiego czy nawet europejskiego. Zatem już dość duża podstawa argumentów odpada.    Wiadomo nie od dziś, że są tłuszcze dobre i tłuszcze złe, ale wszystko w nadmiarze szkodzi. Cukier czy węglowodany też nie są szkodliwe jeżeli nie są spożywane w nadmiarze i nadmiar tutaj jest największym problemem, bo wiele produktów to puste kalorie upchane węglowodanami. Tylko właśnie w większości to nie są produkty pierwszej potrzeby.    I teraz wracamy do podstawy dyskusji czyli mleka dla niemowląt. Produkowane mleko w proszku przeznaczone dla niemowląt ma być podobne składnikami odżywczymi, witaminami i innymi makroelementami do mleka matki. Dlatego samo mleko krowie nie jest wystarczające i trzeba dodać innych tłuszczy, które dostarczą chociażby kwasu linolowego (omega-6) czy kwasu alfa-linolenowego (omega-3). W tym celu wykorzystuje się oleje roślinne, które gość błędnie identyfikuje jako tłuszcze trans tak jakby dodawano zwykłe rafinowane oleje. Nie. Olej rzepakowy dodawany do mleka niemowlęcego jest rafinowany w niskiej temperaturze, przechodzi dodatkowe procesy oczyszczania, a sam surowiec musi spełniać wyższe wymagania dotyczące czystości np. pod względem zawartości pestycydów, niż taki zwykły olej. Różnic jest znacznie więcej, tylko gość chyba ich nie ogarnia i na siłę twierdzi, że te wszystkie dodatki są totalnie złe. Edit: oczywiście to moja opinia, nikogo nie oskarżam, oczywiście możesz się z nią nie zgadzać, ale jest mi to obojętne.    
    • Gdzie opcja mam AM4 I uległ awarii?
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...