Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Jednak wleciała wersja na pc  

Zrzut ekranu 2025-02-04 005052.png

7 godzin temu, DITMD napisał(a):

U mnie też :faja:

Zrzut-ekranu-2025-02-04-020214.png

U mnie też 😉. O której jest premiera? Ostatnio takie emocje to chyba przy Red Dead Redemption 2 były 🤭

• Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Ja chciałem poczekać czy nie dorzucą jej do jakiejś karty, ale te 240 zł to nie majątek.  :) 

Wlasnie nie wiem czy sie nie skusic, recenzje mowia, ze nawet optymalizacja jest dobra :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Wlasnie nie wiem czy sie nie skusic, recenzje mowia, ze nawet optymalizacja jest dobra :)

Na PlayStation 5 w kuttenbergu występują ściny , mi to wygląda na ograniczenie procesorowe 

19:28 to pokazuje 

Dla mnie coś takiego jest nieakceptowalne i uniemożliwia normalna grę

Ciekawe czy na PS5 Pro też to będzie bo przecież ten sam procek

I ciekawe jak na PC czy mój ryzen uciągnie 

Edytowane przez voltq
  • Like 1
Opublikowano

Ogromnym problemem są też rozmaite mankamenty techniczne. O ile do samego działania gry przez długi czas nie miałem żadnych zastrzeżeń, o tyle sporo w tej kwestii zmieniło się po wejściu na drugą, większą mapę. Nie dość, że drastycznie wydłużył się proces wczytywania sejwa, to na dodatek wyraźnie zwolnił zegar mierzący upływ czasu w trakcie odpoczynku i snu. Zadyszki dostał również moduł szybkiej podróży, gdzie obserwujemy postać zmierzającą do wyznaczonego wcześniej celu. Jeśli do pokonania jest spory dystans, to ten proces trwa wyraźnie dłużej niż w Czeskim Raju. Najbardziej jednak irytują uciążliwe przycinki w samym Kuttenbergu, nawet w trybie wydajności. Trudno powiedzieć, gdzie leży problem. Bywa, że możemy biec na złamanie karku pomiędzy budynkami i absolutnie nic się nie dzieje, innym znów razem gra potrafi co kilka sekund nieprzyjemnie chrupnąć, negatywnie wpływając na odbiór całości.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Mar_s napisał(a):

A z czego ten cytat? I chodzi o konsolę czy PC?

UV o tym też wspominał w swoim materiale. Może to jest nawet jego cytat a grał na PS-e

Edytowane przez skypan
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, Godlike napisał(a):

To juz nie musze walczyć z zakupem pre ordera bo jak się okaże ze na pc tez sa takie mikroscinki i problemy z czasami ladowan to ja dziękuję, postoje. 

Na PC niby nie ma tego , trza zrobić speed run do kuttenbergu i sprawdzić xD

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, azgan napisał(a):

Wszędzie piszą że jest hicior i podobno jedna z najlepszych gier ostatnich lat

W Polsce tak, ale na zachodzie jest trochę płaczu. Eurogamer dał 3/5 ale oni dali 5/5 veilgardowi...

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

W Polsce tak, ale na zachodzie jest trochę płaczu. Eurogamer dał 3/5 ale oni dali 5/5 veilgardowi...

A co murzynów za mało, a lesby i geje nie wylewają sie na ulice? Do tego Henryk w czasie gry nie moze zmienić płci :E

Edytowane przez Godlike
  • Like 2
  • Upvote 1