Dziarson 149 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Jako ze was tu nawialo zapraszam w imieniu ScrapOC na wojenke z resztą swiata. https://hwbot.org/competition/Country Cup 2024 Kategorie sa opisane. Dla tych ktorzy maja profile na hwbot i tych co zrobia i chca pomoc na PW podesle discorda, na pytania odpowiada top 10 sezonowego rankingu w Polsce. https://hwbot.org/season?page=0&season=2024&country=PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba 37 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Jak ktos zrobi rozpiske hardwaru najbardziej optymalnego pod benche, to sie pomysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq 4 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Myśmy już tyle nad tym siedzieli.... tutaj poza tym gadaliśmy ze dwa tygodnie temu offline, jak masz X299 i 10-core to byś dobrze dziurę zapełnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba 37 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października za wiele z tej listy nie mam. Semprony, phenom pod unclock, e8600 i ddr2. Gorzej z czasem i silami do tego bajzlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq 4 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października (edytowane) 29 minut temu, ryba napisał: za wiele z tej listy nie mam. Semprony, phenom pod unclock, e8600 i ddr2. Gorzej z czasem i silami do tego bajzlu. To walnij 6.0+ na e8600 z ddr2, ja nie mam siły do 775 dzisiaj pierwszy raz w życiu cisnąłem FX na LN2, było fajnie, póki proc nie okazał się kiepski i szron nie wylazł do slotów RAM, co skutecznie uniemożliwiło mi puszczenie 2 z 5 benchy Edytowane 30 Października przez phobosq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba 37 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Tyle to moge, bo wystarczy kaskada na dniach pomyslimy, musze zobaczyc ile M2F mam w magazynku. 26 minut temu, phobosq napisał: To walnij 6.0+ na e8600 z ddr2, ja nie mam siły do 775 dzisiaj pierwszy raz w życiu cisnąłem FX na LN2, było fajnie, póki proc nie okazał się kiepski i szron nie wylazł do slotów RAM, co skutecznie uniemożliwiło mi puszczenie 2 z 5 benchy Papieru trzeba powpychac w sloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq 4 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października DFI JR P45 mam, ale po którejś sesji z E8400 na SS jej odwaliło i już nie robi 600 FSB, schody powyżej 550 się zaczynają. 28 minut temu, ryba napisał: Tyle to moge, bo wystarczy kaskada na dniach pomyslimy, musze zobaczyc ile M2F mam w magazynku. Papieru trzeba powpychac w sloty za słabo nawpychałem, spieszyłem się, poza tym jak już chyci szron to jest za późno, suszara i rebench i tak proc słaby, z 5.4 air ledwo 7.2-7.3 na LN2 zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson 149 Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Zaczęło sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson 149 Opublikowano Niedziela o 19:42 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:42 Dopiero się zaczęło ale źle nie jest wiekszośc wyników na ambient . Dzisiaj posiedzenie z GB3 memory score memki sklauja sie fajnie 8900cl34 na blacie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba 37 Opublikowano Niedziela o 20:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:38 Mam tacke E8600, M2F i 4szt. Patriotow 8500 na D9. Kaskada dziala, ino musze postawic OS i to poskladac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson 149 Opublikowano Wtorek o 04:11 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:11 @RemiKo dołaczacie z waszym teamem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq 4 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Reszta świata albo zbiera sandbagi, albo ma wywalone, my na razie ciśniemy, schody dopiero się zaczną hwbot zmienił layout, imho tragedia, ale pewne rzeczy się nie zmieniają teraz jeszcze miesiąc będą bugi naprawiać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 75 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Jest sens coś odpalać na 5800x czy rtx 3080? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq 4 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, wrobel_krk napisał(a): Jest sens coś odpalać na 5800x czy rtx 3080? Możesz spróbować Solar Baya na 3080: https://hwbot.org/competition/Country Cup 2024 - GPU/stage/5866_3dmark_-_solar_bay 5800X mógłby podejść pod y-crunchera 1b <5505 MHz (https://hwbot.org/competition/Country Cup 2024 - Tweaking/stage/5874_y-cruncher_-_pi-1b_by_benchmate_-_8_core_amd_-_5505mhz), ale tu go zjadają 9700X, 7700(x), 7800X3d i mam już namiar na pierwszy i trzeci z nich. Jest jeszcze pifast < 5005, ale tu mam już naszykowany dobry wynik z 15.85, ale jeśli to pobijesz, to zrobię ci miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 75 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dobra pasuje jak widzę open benche a ten 5800x torchę kasztan, 3080 niestety mam limit 320w nie do ruszenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq 4 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu OK, kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi