skypan 1 752 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września @caleb59 DZIWNE ¯\_(ツ)_/¯ U mnie działa normalnie i nic nie zasysa 1
caleb59 1 620 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) Kolejna weryfikacja i wszystko OK, restart EA App i następna weryfikacja - również wszystko OK. Dopiero kiedy włączę grę i ją wyłączę (za każdym razem zamyka się poprawnie, nic się nie sypie nawet po cichu, logi czyste) wystarczy puścić weryfikację plików gry (naprawę) i mamy... Edytowane 20 Września przez caleb59
skypan 1 752 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Tylko po co mam robić tą weryfikację jak mi wszystko działa ? No chyba, że ma mi pobrać po weryfikacji 50 MB czegoś Ja myślałem, że to ci robi się z automatu.
caleb59 1 620 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Czyli się po prostu nie zrozumieliśmy.
Kadajo 7 396 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września @caleb59 przyznaj się ze coś namieszałeś w systemie
caleb59 1 620 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Kto jak kto ale wiesz, że EA App ma swoje fazy, nie - nic nie namieszałem.
skypan 1 752 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Przyszłość BF 6 I dzisiaj non stop wczytuje mnie podobnie. Edytowane 24 Września przez skypan
Faflucy 312 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Co chwile mi wyskakuje "directx error" Spotkał się ktoś z tym i wiem może o co chodzi?
Phoenix. 4 711 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Jak mialem przekrecone gpu to mialem taki komunikat bo przez przypadek nie wbilo mi stabilnego profilu.
Faflucy 312 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października (edytowane) Tylko ja nie podkręcałem gpu dzieje się to na standardowych ustawieniach karty. Edytowane 2 Października przez Faflucy
Kadajo 7 396 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Jak nie robisz też UV to sprawdź dokładnie wtyczkę zasilania karty, a potem spróbuj ja wyciągnąć ze slotu i zamontować jeszcze raz i sprawdzić, czy coś się zmieniło. Jak nie to gwarancja.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października (edytowane) Zaczęło się nagle? W innych grach to samo? Tzn. czy się wysypują gry. Edytowane 2 Października przez AndrzejTrg
skypan 1 752 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Czujesz dziwny zapach ebonitu ? 2
Faflucy 312 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Zainstaluje inny sterownik może znowu coś namieszali. W innych grach jest OK.
Faflucy 312 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października @Kadajo Dokładnie tak, takie kwiatki to na 581.42
Kadajo 7 396 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Zainstaluj sterowniki uprzednio usuwając wszystko za pomocą DDU.
Faflucy 312 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Pokombinuję jeszcze. Co ciekawe, problem występuje na pulpicie gry, ale gdy wejdę do rozgrywki, mogę grać bez problemów. Jednak gdy tylko kończy się rozgrywka i przechodzi do podsumowania oraz pulpitu gry, od razu pojawia się taki problem.
skypan 1 752 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października BF mocno w menu dociska GPU. W ramach testu zablokuj FPS w sterowniku np. na 90 FPS i zobacz wtedy jak to działa.
Kabor 458 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października 13 godzin temu, Faflucy napisał(a): Pokombinuję jeszcze. Co ciekawe, problem występuje na pulpicie gry, ale gdy wejdę do rozgrywki, mogę grać bez problemów. Jednak gdy tylko kończy się rozgrywka i przechodzi do podsumowania oraz pulpitu gry, od razu pojawia się taki problem. Mi czasami wywala taki błąd głównie w czasie jak zaczyna wczytywać mapę. Bardzo często natomiast znajmy ma czarny ekran zamiast wczytania mapy. Oby B6 nie miał tej przypadłości (beta nie miała więc jest nadzieja ;-))
Rekomendowane odpowiedzi