Mafia: The Old Country
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Eltik · Opublikowano
tylko wiecie mnie wku..bo teraz to on mysli ze jest profesorem w dziedzinie seksu i poznawania lasek bo kazdej bylo z nim dobrze i uwaza sie za niewiadomo kogo dodam ze kazda to samotna mama -
Przez hwdp43 · Opublikowano
pewnie wiekszosc z nich ma pisowskie wizy -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Ciekawa informacja! Zapytałem inżynierów BMW w tej sprawie gdy to sprawdzałem te kilka lat temu i potwierdzili mi, że moje przypuszczenia co do używania silnika w trybie "wstecznym" są słuszne, ale teraz myślę sobie, że przynajmniej na postoju mogą używać tego trzeciego trybu, bo rzeczywiście przez kilkadziesiąt sekund auto nie ma zaciśniętych hamulców po zatrzymaniu w trybie B i da się go trochę "bujać". -
Przez jarux · Opublikowano
Ogólnie sa 3 sposoby hamowania silnikiem elektrycznym indukcyjnym: - odzysk energii - zamiana faz czyli tzw. Hamowanie wstecznym - podanie napięcia stałego na uzwojenie co powoduje, ze silnik robi za hamulec. Osobiście obstawiam, ze końcowe do hamowanie jest za pomocą trzeciej metody czyli podanie napięcia stałego na uzwojenie. Siłę hamowania reguluje się za pomocą natężenia prądu więc jest to łatwa do sterowania metoda i dodatkowo nie trzeba uważać by nie przestrzelić punktu zatrzymania by auto nie zaczęło jechać w drugą stronę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi