Przywrócili w samą porę Web Archive - Forum PCLAB.PL
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maras2574 · Opublikowano
@userKAMIL @Tomek1623@Reddzik Na PC mój Elite drriftuje, grę mam na GP. Podłączyłem kablem pada XBOX ONE i ten nie drifftuje, ale dzieją się gorsze rzeczy, nic nie można wybrać z ekwipunku, mapa też świruje -
Przez Reddzik · Opublikowano
I jest DF, ale i tak pewnie ... z tym -
Przez kogut1991 · Opublikowano
Użytkownicy ITH czują się teraz trochę jak lokals, do którego przybywa pontonem lud wszelakiej maści bez papierów -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
@raiders Technicznie nie istnieje , praktycznie jak napisałeś "czyszczenie butli przed napełnieniem" , tam gdzie napełnia to widzę proces czyszczenia/przetaczania na własne oczy (jak pisałem - czekanie). Druga sprawa to kiedyś "nabijałem" w innym miejscu , nie raz zawór był uwalony smarem/olejem , a jak brakło CO2 to na dnie butli miałem również smar/olej i opiłki metalu. Wybacz ale wolę dopłacić w sumie grosze do gazu "czystego" z atestem (wiatrówki pożyją dłużej , o zdrowiu nie wspominając). -
Przez Qrdello · Opublikowano
Z ciekawości obejrzałem gorszym chyba zabiegiem od wspierania SONY poprzez kupno PRO jest wspieranie tego kolesia przez donaty lub subskrybowanie cały film oparł od startu o fakt, że chce SONY wyciulać i za darmo przetestować sprzęt, o czym zresztą mówi wprost. Dla mnie to jest praktyka wręcz idiotyczna, bo jeżeli ze sprzętem jest wszystko ok to idea zwracania bo tak mi się chce, to nic innego jak krótkoterminowy wynajem. Za ogromną kasę. I teraz wystarczy, że sklep dopatrzy się usterki i po ptakach, tylko sobie koleś zachodu narobił. Swoją drogę @x-kom, sprawdziłbym tą paczkę zwrotną - o ile jesteście w stanie ją namierzyć. Z drugiej strony, zupełnym debilizmem jest wpuszczanie ludzi w maliny, że niby takimi akcjami SONY się wkurwi bo gorsze zwroty od nie kupionych konsol Tylko SONY czy jakakolwiek corpo ma na to wywalone, bo w momencie wysłania od dystrybutora do magazynu sprzedawcy ta konsola jest oficjalnie "sprzedana" Milion razy o tym było, że producenci statystyki opierają o ruch ich magazyny-sprzedawcy, a nie sprzedawcy-odbiorcy Jak ktoś może taki farmazon łyknąć, to ja nie ogarniam. Generalnie dla mnie koleś czarna lista, już przemilczam fakt niestabilnego prosiaka czy slim czy pro są bez podstawki jak skała stabilne
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi