ASUS TUF 3070 OC LHR V2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Nie sądzę, aby to była przyczyna. Port (według wycieków z Insomniac) kosztuje kilka mln, przy 700k sztuk i uwzględniając haracz dla Steama, to i tak wyjdzie kilkadziesiąt mln zysku. Nie śledziłem, ale miał ocenę "mieszane", co zresztą jest napisane na tym iksie. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Chyba każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Niezła nostalgia. -
Przez lokiju · Opublikowano
A spiderman 2 nie był przypadkiem optymalizacyjnym "crapem" przez co złapał mnóstwo negatywnych opinii co też wpłynęło na sprzedaż? W komentarzach tradycyjne pierdolololo o piractwie. Czy to jest to samo piractwo co miało zabić pc gaming 20 lat temu? -
Przez VRman · Opublikowano
Pojawiła mi się opcja Extend w Groku Plusy - zajebiście, że jest! To naprawdę super funkcja Minusy: - ale na razie jest nieużywalna. - jak wywaliłeś poprzednie rzeczy z zapisanych to już ich nie przedłużysz. Gdybym wiedział... Miałem mnóstwo filmików, gdzie pierwsze 2 sekundy były OK, ale dalej spieprzyło. Szkoda, że nie zapowiedzieli tego z wyprzedzeniem Nie chodzi o to, że przestawia na 480p. To po prostu rekompresuje i to tak, że kontynuacja jest jakimś cudem jakby ustawiło bitrate ala youtube przy 240p.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi