sc0rpow Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Być może rozwiązanie jest proste, ale kompletnie nie mogę tego nigdzie znaleźć. Mianowicie chciałbym, żeby programy takie jak word, excel, power point, access, publisher i onenote widoczne po prawej stronie pulpitu były też widoczne w menu start po otworzeniu "wszystkich programów". Dodaję screena dla rozjaśnienia sytuacji: Czyli to co jest zaznaczone na pupicie chciałbym mieć we "wszystkich programach" po otworzeniu menu start. Da się to jakoś ogarnąć? Czy pozostaje jedynie przypięcie tych programów do zwykłego menu start? Powiem jeszcze, że normalnie po instalacji pakietu office na świeżo te programy z pakietu office tam już były (we wszystkich programach). Tyle że je usunąłem. Potem chciałem przywrócić i tu pojawił się problem bo nie wiem jak to zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) Przeciągnięcie nie działa? Edytowano 22 godziny temu przez MadDog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sc0rpow Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, MadDog napisał: Przeciągnięcie nie działa? Po otworzeniu menu start kliknięcie czegokolwiek innego, niż to, co znajduje się w samym "menu start" powoduje od razu zamknięcie całego menu start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Kurde nie wiem czy przypadkiem w Windowsie 7 nie dało się otworzyć menu start jak najedziesz na przycisk START i na niego klikniesz prawym przyciskiem i dasz otwórz? Coś mi świta, że tak można było chyba to otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Cytat C:\Users\(twoja nazwa użytkownika)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs I po prostu przenieś tam potrzebne skróty do programów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sc0rpow Napisano 16 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, MadDog napisał: Kurde nie wiem czy przypadkiem w Windowsie 7 nie dało się otworzyć menu start jak najedziesz na przycisk START i na niego klikniesz prawym przyciskiem i dasz otwórz? Coś mi świta, że tak można było chyba to otworzyć. Niestety, wtedy można jedynie włączyć "właściwości" i "eksplorator windows". 2 godziny temu, caleb59 napisał: I po prostu przenieś tam potrzebne skróty do programów. Działa Wielkie dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się