Oldman 469 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Oczywiście zdarzały się ok camy, co można było po ss osądzić, ja już dawno z torków wysiadłem, tym bardziej ze ściągania filmów, jak będzie to będzie w tv czy jakimś steamingu parcia już w ogóle nie mam, a jak już to do kina . Przecież fabuła w Oszukac Przeznaczenie jest fenomenalna co jak co ale pomysły to czasem mieli przegięte, aż się boję co będzie w 6, choć poprzednich nie pamiętam, ostatnią to z tym gościem z Candymana(chyba mu się zmarło jak dobrze kojarzę) ja duzo sciągam bo niski bitrate na VOD-ach mnie wkurwia czesto
j4z 948 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) 41 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Serio ludzie dalej takie wersje oglądają? Jedynego cama jakiego w życiu oglądałem to była Zemsta Sithów, i to był pierwszy i ostatni raz Wiem, że kiedyś oglądali. Osobiście ani jednego nie oglądałem. Oszukać Przeznaczenie z wielką chęcią sprawdzę. Byłem fanem. Nie wiem dlaczego teraz, ale właśnie przypomniało mi się, że miałem Twisters obejrzeć. Twistera niedawno przypomniałem sobie i przez większość seansu dobrze się bawiłem. A pamiętacie wersję kreskówkową Final Destination - Happy Tree Friends? Czy ja dobrze pamiętam, że ten hardcore na Cartoon Network leciał czy coś mi się pomieszało? Edit: Wróć! Jednego cama w życiu obejrzałem - Jak Wychować Smoka. Dwa razy dzień po dniu, bo raz z sam, a na drugi dzień z siostrą. Świetnie się bawiłem za każdym razem. Edytowane 22 Maja przez j4z
Oldman 469 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 minuty temu, j4z napisał(a): Wiem, że kiedyś oglądali. Osobiście ani jednego nie oglądałem. Oszukać Przeznaczenie z wielką chęcią sprawdzę. Byłem fanem. Nie wiem dlaczego, ale właśnie przypomniało mi się, że miałem Twisters obejrzeć. Twistera niedawno przypomniałem sobie i przez większość seansu dobrze się bawiłem. mi sie twisters bardziej podobał niz ostatnie oszukać przeznaczenie na którym sie szczerze mówiąc wynudziłem 1
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 2 godziny temu, j4z napisał(a): A pamiętacie wersję kreskówkową Final Destination - Happy Tree Friends? Czy ja dobrze pamiętam, że ten hardcore na Cartoon Network leciał czy coś mi się pomieszało? To chyba kiedyś na MTV emitowali(tak jak te walki celebrytów z plasteliny :D) , na CN by opcji nie było, chyba nawet po 22 CN zmieniało się na TNT jak dobrze kojarzę. 2 godziny temu, j4z napisał(a): Edit: Wróć! Jednego cama w życiu obejrzałem - Jak Wychować Smoka. Dwa razy dzień po dniu, bo raz z sam, a na drugi dzień z siostrą. Świetnie się bawiłem za każdym razem. A nie wytresować? 1
bourne2008 1 207 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Dziś premierka Until Dawn. Ponoć takie sobie ale na weekend jak znalazł. 1 1
miro 724 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja film który przeszedł prawie bez echa, bo i reklamy żadnej i małpa na plakacie świetna " biografia " Robbiego Williamsa, nawet jak ktoś go nie lubi , bardzo, bardzo dobrze się to ogląda. Better Man, nie psuć sobie seansu lektorem . polecam ! https://www.filmweb.pl/film/Better+Man%3A+Niesamowity+Robbie+Williams-2024-10031928
Send1N 4 203 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 16 godzin temu, Oldman napisał(a): niektóre tzw webripy to są camy ludzie nawet nie wiedzą co oglądają, dzisiejsze camy mają rozną jakosc , ja rzadko oglądam camy ale pamietam ze kiedys miałem jakąs wersje władcy pierscini i jak na cam-a to była jakosc wybitna , wiele osób mogloby sie nabrać. Tylko że od razu po dźwięku słychać że film jest nagrywany, nie wiem jak niektórzy tego nie słyszą Fatalnie się takie coś ogląda. 15 godzin temu, Oldman napisał(a): mi sie twisters bardziej podobał niz ostatnie oszukać przeznaczenie na którym sie szczerze mówiąc wynudziłem Twisters całkiem spoko ale do Klasyka z 1996 nie ma podjazdu Edytowane 23 Maja przez Send1N
bourne2008 1 207 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 1996r to był rok nie tylko Twistera ale także "Independence Day". Oba filmy pod kątem efektów specjalnych, oglądane w kinie, wgniatały w fotel. 1
miro 724 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 37 minut temu, bourne2008 napisał(a): 1996r to był rok nie tylko Twistera ale także "Independence Day". to był dobry rok dla kina w ogóle, bardzo dużo filmów wspominanych jest do dzisiaj, a i lepiej się zestarzały niż dzień niepodległości.. tylko z kina czysto widowiskowego np twierdza, tajna broń i oczywiście pierwsze MI Twister wspominam bardzo dobrze, robił wtedy robotę, na tym nowym byłem w kinie niestety, efekty są, piniądz jest, ale nie ma tego czegoś, taka popierduła 1
miro 724 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja to były lata które wyznaczyły nowe ścieżki terminator 2, ale też Matrix , Braveheart, zielona mila, szeregowiec Ryan , skazani na Shawshank, Forest, Leon Zawodowiec, Titanic, Siedem itd itd itd bez końca.. a teraz co, raz na ruski rok film do którego wrócisz za 20lat, który będziesz pamiętać 1
ODIN85 3 513 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja W dniu 23.05.2025 o 10:28, bourne2008 napisał(a): Dziś premierka Until Dawn. Ponoć takie sobie ale na weekend jak znalazł. Średniawka a to co było w grze dopiero w kontynuacji
miro 724 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Apple zrobił swojego Indianę Jonesa , Fontanna młodości rezyseruje sam mistrz Guy Ritchie , fajna obsada, nawet na trailerze widać że piniądz był, konkretne lokacje i nie jest to CGI... obadał już ktoś ?
Send1N 4 203 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja https://www.filmweb.pl/film/Kiedy+gasną+światła-2016-750437 a to ktoś widział? piszą ludki w necie że straszy
j4z 948 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Godzinę temu, miro napisał(a): Apple zrobił swojego Indianę Jonesa , Fontanna młodości rezyseruje sam mistrz Guy Ritchie , fajna obsada, nawet na trailerze widać że piniądz był, konkretne lokacje i nie jest to CGI... obadał już ktoś ? Oceny mocno zniechęcają.
Klakier1984 728 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja 20 godzin temu, Send1N napisał(a): https://www.filmweb.pl/film/Kiedy+gasną+światła-2016-750437 a to ktoś widział? piszą ludki w necie że straszy Swego czasu obejrzane- na bezrybiu i rak ryba Do piwka jak znalazł dla fanów gatunku 1
Badalamann 991 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja @Send1N Lights Out pamiętam, dobry "straszak". 1
JacekRTX 257 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja W dniu 22.05.2025 o 11:01, miro napisał(a): jeśli chodzi o nowe " Oszukać przeznaczenie " to nie oglądajcie żadnych kamer z torków, albo pseudo web-dl, które tez są podrasowanymi kamerami, z lektorami czy napisami AI bo juz za 2tyg, 06.06 ten film wjeżdża na VOD-y tylko przez przypadek wszedł do kin i niespodziewanie zarabia kupę siana.... Ale w VOD ma być na zasadzie wypożyczenia. Niby
Send1N 4 203 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja @wallec Longlegs bardzo dobry w tym roku wyszedł też : "The Monkey" od tego samego reżysera (ale małpy jeszcze nie widziałem) 1
Oldman 469 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja W dniu 24.05.2025 o 20:45, Send1N napisał(a): https://www.filmweb.pl/film/Kiedy+gasną+światła-2016-750437 a to ktoś widział? piszą ludki w necie że straszy OFFTOP jak przeczytałem fabułe tego filmu to przypomniało mi sie fajne krótkie opowiadanie DUCH V od mistrza krótkich form Roberta Sheckleya jesli ktoś chce sie zapoznać to tutaj jest w wersji audio (pominąłem wstęp) https://youtu.be/Mo_yfraE2_Y?t=149 a tutaj w wersji tekstowej https://www.histeria.pl/sf/sf/duch.htm 1
Kadajo 7 432 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Nowe Mission 7/10 Podobny poziom co część pierwsza. Ogólnie nie kupiłem tego całego "AI" i nadal uważam ze to było wszytko wciśnięte tam na sile. Dla mnie najlepsza misja to była część 6, czyli Fallout. 1
j4z 948 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja https://www.filmweb.pl/film/Dziki+robot-2024-10049429 👍 1
Rekomendowane odpowiedzi